SPOR HABERLERİ

114 yıllık köklü futbol kulübü iflas etti!

İtalya’nın köklü futbol takımlarından biri olan ve 114 yıllık tarihe sahip Brescia, borçlarını karşılayamayınca iflas etti. Kulüp, son 2 ayın maaşlarını zamanında ödeyemeyince iflas sürecine girdi ve profesyonel futbol kulübü statüsünü kaybetti.

Abone Ol

Son Mühür - 114 yıl önce kurulan ve İtalya’nın en eski kulüplerinden sayılan Brescia, borçlarını ödeyemeyince iflas etti. Kulübün yaklaşık 3 milyon euro tutarında borcu olduğu tespit edildi.

İflasın pençesinden kurtulamadı

Brescia, daha önce Serie A'da mücadele ederken mali yükümlülüklerini yerine getiremediği için Serie C'ye düşürülmüştü. Kulüp, son 2 ayın maaşlarını zamanında ödeyemeyince iflas sürecine girdi ve profesyonel futbol kulübü statüsünü kaybetti. Brescia formasıyla geçmişte Roberto Baggio, Pep Guardiola, Andrea Pirlo, Luca Toni ve Mario Balotelli gibi dünya futbolunun önde gelen isimleri oynamıştı.