Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 2-4 Aralık tarihlerinde, Fuar İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarına katılacak. Tarihi zenginlikleri, denizi ve ticari konumu ile İzmir’in ‘kalbi’ olan Bayraklı’nın ‘turizm potansiyeli’ tanıtılacak. Başkan Serdar Sandal “Tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.

YATIRIM VE PROJELER TANITILACAK

Bu yıl 15’nci kez kapılarını dünya turizmine açacak olan Uluslararası Travel Turkey’de, tarihi ve kültürel değerlerinden doğal güzelliklerine kadar her yönüyle Bayraklı’nın tanıtımı yapılacak. Gaziemir Fuar Alanı’nda, belediyeler için ayrılan İzmir Sokakları Bölümü, A Holü’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Bayraklı standında, kent rehberi, kitapçıklar ve bilgilendirici broşürler dağıtılacak. Belediyenin tesisleri ve vizyon projeleri tanıtılacak.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Turizm sektöründeki en önemli buluşmalardan biri olan Travel Turkey’de, Bayraklımızı en iyi şekilde tanıtacağız. Tarihi değerlerimizi, kültürel zenginliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatacağız. Başta yeni Kent Meydanı ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi projelerimiz olmak üzere, ilçemizin kent kimliğine katkı sağlayacak tüm projelerimizi ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Herkesi fuardaki standımıza bekliyoruz” dedi.

 


Editör: TE Bilişim