Sürekli Twitter hesabından;

İzmir'de, Çiğli'de ve daha pek çok yaşam alanında halkı canından bezdiren pis kokuya dair bilinmesi ve kabul edilmesi gereken bazı gerçekler vardır!

Bu koku; özetle alt yapı sorunudur! Yağmur suyu ve kanalizasyon kanallarının ayrılmaması; arıtma tesisi eksiklikleri, dere ıslah ve temizliğinin yapılmamasından kaynaklıdır! Tüm bu hizmetler ise 'Büyükşehir Belediyeleri'nin sorumluluğundadır. DSİ'nin değil! Bu İzmir için de böyledir.

Çiğli'de koku keşfine çıkan CHP'li İlçe Belediye Başkanı ve Büyükşehir'e bağlı İZSU'nun üst düzey yetkilileri bu gerçekleri bilmiyor olamaz. Üstlerine düşeni yaptıklarını söyleyip topu DSİ'ye atmış, halkı yanıltmak pahasına sorumluluklarının üstünü örtmüşlerdir ki, bu asla kabul edilemez.

Yetki karmaşası yaratarak işten kaçıp, sorumluluğu her fırsatta üstlerinden attıkları, gün gibi ortadadır. Biz hatırlatmaya devam edeceğiz: Çiğli Belediye Başkanı'nın da dile getirdiği gibi koku sorunu kronik bir hâl almıştır ve bunun muhatabı da İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir.

Editör: TE Bilişim