Kemalpaşa Artvinliler Derneği Piknik Etkinliği Gerçekleştirildi

 Kemalpaşa Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dere Mesire Alanı’nda Sonbahar Piknik Etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Kemalpaşa Kaymakamı Musa SARI, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan KARAKAYALI, Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt SANIVAR, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Erhan GÖNÜLBAĞI, İzmir Milletvekili Atilla SERTEL, İzmir Milletvekili Mahir POLAT, İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin YILMAZ, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman ARTÇI, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın ATA, Kemalpaşa Tapu Müdürü Suzan BİLGİN, Gürcistan İzmir Fahri Konsolosu Makvala KHEREBAVA, Önceki Dönem Belediye Başkanı Yakup KARACA, Dereköy Mahallesi Muhtarı Hüseyin KANLI, Örnekköy Mahallesi Muhtarı Selma ATA, Sütçüler Mahallesi Muhtarı Ali KESMECİ,  Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şahin ÜSTÜNÇAĞ, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İsmail ZORLU, Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz CEYLAN, Kemalpaşalı Hanımları Derneği Başkanı Nezahat ŞAHİN, Kemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Işık BİLGİ, Kemalpaşa Kütahyalılar Derneği Başkanı Ercan GENÇ, TEMAD Başkanı Abdurrahman BALOĞLU, KEMİDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Karagöl Şerküteri Ortağı Yusuf KARAGÖL, İç kale iletişim Vodafone Ege Bölge Baş Bayii Nejdet Güner, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Dernek tarafından verilen ikramların ardından sevilen müzik gurubu Moli Konseri ile katılımcılar eğlence dolu saatler yaşadı. 


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla SERTEL “Artvin Milletvekili Uğur BAYRAKTUTAN”dan size selam getirdim. Bugün katılmam gereken bir nikah merasimi sebebiyle aranızda fazla kalamayacağım ama bundan sonraki ilk etkinlikte Artvin’i uzun uzun konuşacağız” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir POLAT “Artvin’i ve Artvinlileri çok seviyorum. Sık sık Artvin’e gidiyorum. Kafkasör Yaylası gibi yeri kendinize yurt edinmişsiniz. Sizin evladınız Artvin Milletvekili Uğur BAYRAKTUTAN elimden tuttu ve uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz” dedi.  Polat; BAYRAKTUTAN’ın “Artvin’den sağcı çıkar, solcu çıkar. Dinci çıkar, komünist çıkar ama vatan haini çıkmaz” sözü ile konuşmamı sonlandırıyorum dedi.    

 
Dernek Başkanı İlker YILDIZ  “Yaklaşık iki yıldır sadece ülkemizi değil bütün dünyayı derinden etkileyen ve bizleri birbirimizden uzaklaştıran pandemi süreci dolayısıyla sizlerden birazcık uzak kaldık. Böylesi şenliklerimizi özledik. Elimizden geldiğince bu süreçte birbirimizin yaralarını sarmak, sıkıntılarını gidermek için mücadele ettik. Bu süreçte maddi manevi her türlü desteği veren yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte çok sevdiğimiz bazı büyüklerimizi, dostlarımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. 
Acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor. Kontrollü bir şekilde normalleşmeye başladığımız bu günlerde sizlerle beraber olmak bizleri oldukça mutlu etmiştir. Sağ olun, var olun. 
Temennim odur ki en kısa zamanda pandemi süreci sona erer ve siz değerli dost ve hemşerilerimizle daha sıklıkla bir arada olur, daha güzel, daha coşkulu etkinliklerimizle karşınızda oluruz. Geldiğiniz ve bizleri onure ettiğiniz için tekrar hepinize teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunar, iyi eğlenceler dilerim” dedi.  


Belediye Başkanı Rıdvan KARAKAYALI “Gerek Kemalpaşa’da yaşayan Artvinliler, gerekse Artvin’deki belediye başkanı mevkidaşlarımla her zaman iç içeyiz. Artvin’in güzelliklerini anlatarak bitiremeyiz. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.  
Kaymakam Musa SARI  “Birlik ve beraberlik buluşmasında bizleri bir araya getiren dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Kemalpaşa Artvinliler Derneği’nin çok aktif olduğunu, özellikle eğitim alanında gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerini öğrendim. Desteklerimizle onların yanında olacağız. ” dedi.

Haber kaynak: Köksal ergin

Editör: TE Bilişim