CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Genel Merkez'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Sabah saatlerinde Ankara'ya giden Yücel, ilk olarak TBMM'de CHP'nin Grup Toplantısı'nı takip etti. Daha sonra genel merkeze geçen İl Başkanı Yücel, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü.

TARİH NET DEĞİL AMA 29 EKİM ÖNCESİ PLANLANIYOR

Kılıçdaroğlu ve Yücel görüşmesinde CHP liderinin İzmir programı hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, henüz net bir tarih ortaya çıkmadığı öğrenildi. Ancak görüşmede 29 Ekim öncesi bir ziyaret planlandığı ifade edilirken, yeni il binasının açılışının 29 Ekim'e gerçekleştirmek istendiği ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun davet edildiği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU MEMNUN

Görüşmenin bir diğer gündem maddesinin 8-9 Ekim tarihlerinde İzmir'in 8 ilçesinin 195 köyünde 30 milletvekiliyle gerçekleştirilen iki günlük saha çalışması olduğu öğrenildi. Yücel'in CHP liderine verimli geçen saha çalışmasının raporunu bizzat sunduğu ve Kılıçdaroğlu'nun çalışmadan memnun kaldığı belirtilirken, bu tür çalışmaları sürdürümelerini talep ettiği aktarıldı.

SIRADAKİ ÇALIŞMA METROPOLDE

Öte yandan 8-9 Ekim'de gerçekleştirilen saha çalışmasının ağırlıklı olarak yönetimi CHP'de olmayan ilçelerde ve tarıma yönelik yapılıdığı vurgulanırken, bundan sonraki saha çalışmasının önümüzdeki günlerde İzmir'in metropol ilçelerinde İzmir milletvekillerinin katılımıyla yapılacağı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim