Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın Menderes Havzası ziyaretinde flaş bir değişiklik meydana geldi. Dün Bakırçay Havzası’na çıkarmasında Aliağa’ya giden CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Menderes havzası çıkarmasında Tire ilçesini ziyaret edeceklerdi. Böke ve Yücel’in Tire’de ilçe başkanlığı ziyareti ile başlayacak Ziraat Odası, Esnaf Odası, Süt Kooperatifi, Belediye ziyareti, Organize Sanayi Sitesi ve Derebaşı, Yenioba köylerine hareket olarak devam edecek olan programı, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın kadın görselli paylaşımı nedeniyle iptal edildi.

İlçede Başkan Şenoyar’a gösterilen tepki artınca, Böke ve Yücel, Tire İlçesi ziyaretini iptal ederek ani bir kararla Kiraz İlçesini ziyaret etmeye karar verdi.  

“4 YDK ÜYESİ TİRE’YE GÖNDERİLDİ” 

İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın sosyal medya hesabından bir kadının fotoğrafını paylaşarak “Dikkatinizi çektiğime göre” ifadeleri nedeniyle, Tire’deki program için flaş bir kararla 4 Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi görevlendirildi. Bu kapsamda YDK Başkan Yardımcısı Ahmet Ersan Özsoy, YDK Genel Sekreteri Sezgin Kaya, YDK Üyeleri Mahir Polat, Süleyman Bülbül Tire’ye gitti. Edinilen bilgiye göre, Genel Sekreter Selin Sayek Böke tarafından YDK Üyeleri ilçedeki atmosfere bakarak, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın paylaşımı hakkında savunmasını almak için görevlendirildiği iddia edildi. Şenoyar için İzmir İl Başkanlığınca disiplin kurulu oluşturulacağı öngörülüyor.  

BPT on Twitter: "CHP İzmir Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, yapılacak  silisyum içerikli mermer ocağına tepki göstermek için yaptığı paylaşıma  'dikkat çekmek için' kadın fotoğrafı koydu. "Dikkatinizi çektiğime göre!"  deyip maden ocağına

Editör: TE Bilişim