Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Başkanlığında toplanan yönetim kurulunda, il başkanlığı tarafından sokak iftarı verilmesi ve 1 Mayıs İşçi Bayramı’na yoğun katılım sağlanması için çalışma yapılması kararları alındı.

CHP İzmir il binası gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, içinde bulunulan ramazan ayının hoş görüsünü, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak için sokak iftarında vatandaşlarla buluşacaklarını ifade ederek, şunları söyledi;

1 MAYISTA HEM MİTİNG HEM BAYRAMLAŞMA

"Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemimizin önemli bir bölümünü ramazan ayı sebebiyle vereceğimiz sokak iftarı ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve işçi bayramı hazırlıkları oluşturdu. İçinde bulunduğumuz ramazan ayı hoşgörünün, dayanışmanın ve paylaşımın ayı. Bu aya uygun olarak vereceğimiz sokak iftarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Konak Lale mahallesinde, 15 Nisan Cuma günü düzenleyeceğimiz iftarda mahalle halkıyla buluşacağız. Kurulumuzda aldığımız kararla Ramazan Bayramı bayramlaşma törenini de 1 Mayıs’ta yapma kararı aldık. Aynı gün hem Ramazan Bayramı bayramlaşma törenimizi gerçekleştireceğiz hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için yapılacak mitinge katılacağız. 20 yıldır ülkeyi yöneten basiretsiz iktidarın yol açtığı ekonomik buhranın ve emek sömürüsünün en büyük mağdurları olan işçilerimiz ve sendikalarımızla tam bir dayanışma içinde olacak ve 1 Mayıs’ta örgütlerimizle alana ineceğiz."

DİSİPLİN DOSYALARI GÖRÜŞÜLDÜ

CHP İzmir İl Yönetim Kurulunda, komisyondan ve Torbalı ilçe başkanlığından gelen disiplin dosyaları da görüşülürken,  Bornova ilçe üyeleri Mehmet Turna ve Ali İhsan Baydar hakkındaki disiplin dosyasının incelenmesi için komisyon kuruldu.

Editör: TE Bilişim