CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "20 yıldır Türkiye’yi yöneten Ak Parti’nin Selçuk İlçe Başkanı olarak da tanıdığımız Selim Girbiyanoğlu, yine kişisel reklamı için kentin gündemini meşgul etmeye çalışıyor. Efes Selçuk’un dört bir yanında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Efes Selçuk Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını tüm kent biliyorken; Girbiyanoğlu sahneye çıkıyor, yolunu unuttuğu Efes Selçuk Belediye Meclisi’nin tüm üyelerinin yakından takip ettiği ve katkı sunduğu çalışmaları gözardı ediyor, şahsi kariyeri için gündemde kalmaya çalışıyor.


O halde kendisine halkımızın çözüm beklediği sorunlardan ve  cevap beklediği sorulardan sadece bir tanesini yöneltiyoruz:


20 yıldır yönettiğiniz devletin kasasının boşalması sebebiyle iptal edilen hastane ihaleleri ne olacak? 
Efes Selçuk halkına defalarca müjdelediğiniz ve siyasetinize malzeme ettiğiniz devlet hastanesinin ihalesi iptal edilmişken, gündemi kişisel çıkarlarınız meşgul etmek yerine bu konuya yanıt vermenizi öneririz. 
Zira Efes Selçuk Belediyesi, yıllardır ihmal edilen yolları ülkedeki ekonomik krize ve tüm zorluklara rağmen yapıyor, bozulan oldukça da tadil ediyor. 


Ama halkımız ve insanüstü bir çabayla çalışan sağlık emekçilerimiz yeni hastaneyi hak ediyor ve bekliyor. Efes Selçuk’un gündeminde hastane var, dahası ekonomik kriz var, enflasyon var, turizmin sorunları var… 
Sayın Girbiyanoğlu eğer söylemleriyle gündeme gelmek istiyorsa buyursun bu sorulara ve sorunlara cevap versin.
Ve haddini bilsin, bunca dert varken halkı aptal yerine koyup yönlendirmeye kalkmasın…"

Editör: TE Bilişim