AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, gündeme dair değerlendirmede bulundu. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Çelik, ‘’Bizim kimseyle bir meselemiz yok bizim meselemiz memleket meselesidir. Menemen, CHP ile borç batağına mahkum edilirken, Belediye Başkanı’nın tutuklanarak cezaevine konulmasının ardından Menemen Belediye Meclisinden oylama neticesinde bir sonuç çıkmayınca yapılan kura ile Menemen Belediyesi ‘AK Belediyecilik’ ile tanışmıştır. CHP yönetiminde belediye çalışanları, 3 maaş 4 maaş alacaklı konumundaydı. Belediye çalışanları evlerine yiyecek ekmek götüremezken, aynı zamanda banka hacizleri ile karşı karşıya kalıp çok zor donemler geçirdiler. Menemende emlakçıların ev kiralarını ödeyemez diyerek, belediye çalışanlarına kiralık ev vermediklerini duyduk. İşçi bu sıkıntıyı yaşarken, tutuklanıp cezaevine konulan Belediye Başkanı ve yakın çevresi her hafta farklı lüks mekanlarda keyif masalarındaydı. Bunu tüm Menemen ve İzmir kamuoyu biliyor.’’ dedi. 


Yapılmayanları yaptık


‘AK Belediyecilik’ ile 14 yıldır ödenmeyen çalışan ikramiyelerini ödediğini ifade eden AK Partili Çelik, ‘’Kısa zamanda büyük işler başardık. Menemen Asarlık bölgesine doğalgaz gelmesi için AK Parti olarak üzerimize ne düşüyorsa hepsini yapıyoruz. Görüyorsunuz ki seçmiş olduğumuz Belediye Başkan Vekilimiz, CHP’nin kangren haline çevirdi Halil Alkaya Kapalı pazar yeri, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete sundu. Siz bırakın sokak siyasetini, mesele halk siyaseti yapmaktır. Menemen’in hizmete ihtiyacı var. İlçemiz için gece gündüz çalışan, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Aydın Pehlivan ile yürümeyi neden denemiyorsunuz?’’ dedi.

Sorunları ayrım gözetmeksizin büyük bir ivedilik ile çözüyoruz


‘’Belediyeyi yönetemeyen bir CHP’li Belediye Başkanı, kendi grubundan bile onay alamamış olan bir siyasî partiden bahsediyoruz. Kendi içlerinde bölünen bir parti!’’ diyerek sözlerine devam eden AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, ‘’Bırakın Menemeni yönetmeyi, ülkeyi nasıl yönetmeyi düşünüyorsunuz. 38 Milyon TL’ye çöp aracı alan, araçları hurdaya veren siz değil miydiniz? Bırakın Belediye Başkan Vekili ile uğraşmayı, bırakın hizmete engel olmayı. Madem bu kadar başarılıydınız düne kadar nerelerdeydiniz? Menemen AK Parti İlçe Binası kapısından hangi partiden olursa olsun giren vatandaşımızın sorunlarını ayrım gözetmeksizin büyük bir ivedilik ile çözüyoruz. Menemen sokaklarında köylerinde alnımız ak, hizmet aşkıyla rahatlıkla geziyoruz.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim