Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhur İttifakı Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ve Belediye Meclis Üyeleri Memduh Çoban, Mehmet Sarıkaya ile birlikte TOKİ Bergama konutları inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Koştu, “Şehrimizin her bir köşesini yeni yatırım ve projelerle buluşturuyoruz. Tüm ekibimizle hemşehrilerimizin refahı ve huzuru için gayret gösteriyoruz" dedi.

Yıllardır Bergama’da özlemi çekilen TOKİ Konutları için 31 Mart Seçimleri’nde vaatte bulunan Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun bu vaadi Haziran 2019’da başlayan ve süratle devam eden inşaatla gerçeğe dönüşüyor.  İlçenin en gözde mevkiinde 274 adet konut, 1 adet cami ile alt yapı ve çevre düzenlemesinin bir an önce tamamlanması için çalışmaları yakından takip ettiklerine dikkat çeken Başkan Koştu, “Konutlarımız tünel kalıp sistemi ile yapılıyor. Her gün 6 adet dairenin betonarmesi atılıyor. Bir an önce konutlarımızın inşaatını tamamlayıp, hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMA TOKİ İLE TANIŞACAK" 

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar seçim vaatlerini gerçekleştirmek üzere projelerin hazırlıklarının sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Koştu, “Görev süremizin geride kalan 21 aylık sürecinde gece gündüz demeden mesai harcayarak, projelerimizi tamamladık. Ve TOKİ Konutlarımızın süratle inşaatına başladık. İlçemizde bugüne kadar TOKİ konutu yapılmayışı büyük bir kayıptı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde TOKİ’nin ilçemize yeni konutlar inşa etmesi sözünü vermiştik. Bu sözümüzü şimdi yerine getiriyoruz. TOKİ ülkemizin birçok bölgesinde yıllardır konut üretip duruyor. Girişimlerimiz sonucu ilçemize de TOKİ’nin gelişi hemşehrilerimiz kadar bizi de sevindirdi. Konutlar İlçemizin gelişim yönü içerisinde bulunan Zafer Mahallesi’nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel’in kuzeyinde inşa ediliyor. Şimdiden hak sahibi hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim