Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta sonu Vatan, Bahçelievler mahallelerinde asfalt serimi yaptı. Bahriye Üçok, Özgür, Uzundere, Tahsin Yazıcı, Üçkuyular, General Kazım Özalp, Ali Fuat Cebesoy ve Refet Bele mahallelerinde yol, kaldırım ve tretuvar çalışması gerçekleştirildi. Salih Omurtak Mahallesi'nde merdiven çalışması yapıldı. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir çok parkta kosa ve bakım çalışması yaptı.

Resim

Başkan Selvitopu çalışılan alanları tek tek ziyaret ederek, ekipleri yönlendirdi. Başkan Selvitopu, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaretlerde Salih Omurtak Mahalle Muhtarı Abdullah Karslıoğlu, Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Ramazan Özcan, Esenyalı Muhtarı Ali Rıza Üner ve Bahçelievler Muhtarı Mehmet Kösen de yer aldı.

Resim

'Var gücümüzle sahadayız'

Karabağlar Belediyesi'nin her zaman olduğu gibi hafta sonları da tüm gücüyle sahada olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Hazırladığımız program doğrultusunda 58 mahallemiz, 3600 sokağımızdaki ihtiyaçları karşılamaya gayret ediyoruz. İlçemizde yaşayan 500 bin insanımıza eşit hizmet götürmek amacıyla var gücümüzle sahadayız. Mütevazı bütçemize rağmen şantiyelerimizdeki araç parklarını, son teknolojiye sahip makinelerle güçlendirdik. Asfalt kazımayı, sermeyi, parklardaki kosa çalışmalarını bu araçlarımızla yapıyoruz. Aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim

Editör: TE Bilişim