Yardım çeklerinin  geleceğimizin umudu çocuklarımıza ulaştırmamızda destek veren  Kemik İliği Transplantasyon Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı'na (KİTVAK) teşekkür eden Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, bayramın çocuklar için anlamının büyük olduğunu ifade ederek, "Bu vesile ile hastanede buruk bir bayram geçiren çocuklarımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize" dedi. 

KALKANLI'DAN BAYRAM MESAJI

Kalkanlı, yayınladığı bayram mesajında;  "Konak Hareketi ile Ramazan ayı boyunca,  CHP şemsiyesi altında muhtaç durumdaki tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya çabalarken, çocuklarımızın bayram sevinçlerini de sürekli kılmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik, dayanışma ve paylaşma gibi duyguları yeniden canlandırmak için çabalıyoruz. Ramazan Bayramı, ümit ediyoruz ki,  ülkemizdeki sıkıntıların geride bırakılmasının başlangıcı günler olur” dedi.

Kalkanlı sözlerine  şöyle devam etti: “Ramazan Bayramı'nın,  dünya insanlığı için barış ve sevgi tohumlarının yeşerdiği, aydınlık günler getirmesini diliyorum. İzmir, Yüce Ata’mızın izinde, ve herzaman ilkelerinden vazgeçmeyen bir kent olarak kimliğini korumaya devam edecektir. Tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutlarım.”

FİLİSTİN'DEKİ İŞGALCİLERİN ENSESİNDEYİZ

Kalkanlı, bayram mesajını, "Çocuklarımıza bayramı zehir etmeye çalışanları da nefretle hatırlayacağız. Filistinlilere yönelik saldırıları sürdürenlerin ve oradaki çocuklara bayram yüzü göstermeyen işgalcilerin ensesindeyiz. Mazlumun ahı, günü gelince bu yaşananlardan sorumlu olan herkesi yakacak " ifadeleriyle noktaladı.

Editör: TE Bilişim