1 Mayıs nedeniyle önce, ilçenin farklı mahallelerinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere kolay gelsin dileklerini ileten Başkan Selvitopu, “Tam kapanma dönemini fırsata çevirerek, Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımıza daha fazla hizmet vermek için hep birlikte çaba harcıyoruz. Şu bir gerçek ki, sizin emeğiniz her şeyin önünde geliyor. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Vatandaşlara da çiçek verdi

 

Daha sonra yenileme çalışmaları hızla devam eden Özdemir Sabancı Parkı’na giden Başkan Selvitopu, işçilerin yanı sıra kısıtlama nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara da karanfil vererek bayramlarını kutladı. Vatandaşlar da parkın baştan aşağı düzenlenmesi nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Başkan Selvitopu, Uzundere’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesindeki işçilerin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Onlarla 1 Mayıs afişi önünde anı fotoğrafı çektiren Başkan Selvitopu, “Şu salgın ve tam kapanma günlerinde Karabağlar’ı temiz tutmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Emekleriniz için teşekkür ederim. Umarım gelecek yıl alanlarda, coşkuyla buluşuruz” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, Uzundere’de yapımı tamamlanan yeni fidanlıkla Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi’ni de ziyaret ederek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına karanfil verdi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında ana hizmet binasında görev yapan personeli de unutmayan Başkan Selvitopu, tüm katlardaki odaları tek tek dolaşarak çalışanların bayramını kutladı.

Başkan Selvitopu Karabağlar’da kanal, ilaçlama çalışması yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerine de çiçek vererek, onlarla anı fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim