Geçen yıl vatandaşlara 30 bin fide dağıtan belediye bu yıl 50 bin domates, patlıcan, biber fidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Karakayalı, ilçedekirekreasyon alanında kurulan stantta vatandaşlara sebze fidelerini kendi elleriyle dağıttı. Başkan Karakayalı fideleri dağıtırken korona virüse karşı önlemler kapsamında vatandaşlara sosyal mesafe uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.

50 BİN SEBZE FİDESİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İlçede tarımsal üretimin yaygınlaşmasını istediğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl dağıttığımız 30 bin adet fideden hasatlarını bizlere de ileten vatandaşlarımız beni çok mutlu etti. Onlara teşekkür ediyorum. Pandemisüreci maalesef üreticilerimizi de etkiledi. Hem onlara destek olmak hem de tarımsal üretimi arttırmak istiyoruz. Geçen yıl da fide dağıtımı gerçekleştirdik. Geçen sene 30 bin olan sayıyı, bu yıl 50 bine çıkardık.

“ORGANİK SEBZEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK”

Kentimizdeki üretimi arttırmak için hemşerilerimizkendi domates, biber ve patlıcanını eksin diye fide dağıtıyoruz. Böylelikle hem aile ekonomisine katkı sağlanacak hem de vatandaşlarımızınorganik sebzeye ulaşmaları kolaylaşacak. Hemşerilerimize dağıttığımız fidelerden

Editör: TE Bilişim