Merhaba sevgili okurlarım; evren, insan, ilişkiler ve astroloji ile ilginenler, yaşamlarında sebep-sonuç ilişkilerini sorgulayanlar...
Bugüne kadar burç astrolojisinden ve bunun falcılık olarak bilinmesinden öteye gidemeyen ''kısır bilinçler'', kolay ve popüler gelir elde etmek için, ''aman sende canım''cılardan biraz daha öteye giderek, gökyüzünün ve yıldızların bana verdiği yetki ile sizlere belki de daha önce hiç duymadığınız, düşünmediğiniz bir sebep-sonuç ilişkisinden, kendi sentezim olan, felsefe ve mantığın olmazsa olmazı '' akıl yürütme'' ve araştırmalar ile edindiğim bilgileri sizlerle paylaşacağım. Henüz bilinmeyen, belki de hiç bağlantısı olmadığı düşünülen, bir sentezden, Astroloji'nin bilimsel açıklamasından bahsedeceğim.

ASTROLOJİ BİR BİLİMDİR

Bir insanın yaşamının tek bir burca sıkıştırılacak kadar basit, kainat ve insan bütünlüğünden uzaklaşacak kadar saçma bir anlatımda olamayacak derinliktedir.
Geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden yazıp paylaştığım, şimdi siz okurlarımıza ve kısmetse çevirisi yapıldıktan sonra, dünyadaki astrofizik ile ilgilenen bilim insanlarına bu makaleyi ileteceğim. Elbette, doğrunun değişken olduğunu biliyorum. Hiçbir sonuç ve yanıt alamasam bile, bu araştırmayı insanlarla paylaşmanın, bir fikre öncülük etmenin sevincini yaşıyor olacağım.
Bu araştırmanın belki de ne ve nasıl olduğunu anlayan kadar anlamayanlarda olacaktır. Fakat şu bir gerçek ki; bir astroloğun gerçekte nasıl düşündüğü, neleri araştırdığı hakkında sizlerde bir duyumsama, aşinalık olacaktır. Hiisediyorum ki, astrolojiye bakış açınız değişecek, ''hadi canım'' diyeceksiniz.

Aslında bu araştırmayı yaparken ve hala devam eden öğrenme süreci deneyimimde bende bunu niçin fark etmemişler diye düşünmüştüm.
Aslına bakarsanız, dinde de astroloji yok, diye düşünen insanlara da, daha önceki astrolog hocalarımız  herkesin bildiği ve ortak doğru olarak basitçe kabul edeceği ''kün fe ye kün''  yani,   'Ol, dedi ve oldu'' sözünün, tüm zamanları içerdiğini, dolayısı ile bu bilinç katmanına ulaşan bireyin tüm zamanların bilgilerine erişebileceğini anlatabilmiş olmalıydı. Sanıyorum az sonra paylaşacaklarım gibi, bunun idrak ve ifşasını gerçekleştiren kişiyim. Hepimiz, harita potansiyelimiz kadarız ve benim haritamda bunları vaad ediyordu. 

MAJORONA DENKLEMİ... 

Ben bir fizikçi değilim, haşa! Fakat, alanında gelişme arzusu, öğrenme çabası olan biriyim. Sorguladığım ve araştırdığım konu da beni buralara getirdi.
Gökyüzündeki gezengenlerle uzaklığımız hakkında bilginiz var mı'
Ne yani, ben değilde Merkür'ün etkisi mi yaptı'
Satürn yüzünden mi biz ayrıldık'

Pek çok soru, elbette bunların hepsi sizin bilinciniz ile alakalıydı. Sizlere fizikle ilgili bir denklemden bahsedeceğim. Emin olun, ne olduğunu bende tam olarak bilemiyorum, fakat ne demek istediğini anlıyorum.
Denklemimizin adı : ''Majorona Denklemi'' bu denklemi çözen kişinin adını taşıyor. 
Gezegenlerin Bizlere Olan Etkisini, Bilimsel Olarak Nasıl Açıklarız '
Astroloji'nin Bilimsel "Anlam" Kazanmasını arzu ederek;
Astro DNA ve Holistik Horoskop ile, Natal, Progres, Transit, Sinastri ... Tüm harita enerjilerimizi değiştirebileceğimiz, farkındalık yaratabileceğimiz, muazzam bir çalışmanın, sizlere de müjdesini vermekteyim!  Bu bilgilerin gün ışığına çıkması gerektiğini, doğrunun her daim değişkenliğinin bilincinde yazmaktayım. (notaları bir araya getirip, senkronize bir harmoni oluşturmak) gerektiğine inanıyorum ,"Bilginin her yerde var olduğu, fakat bir ar aya getirip keşfetmeni" Bizler nasıl ki hava atmosferi içinde yaşıyorsak, Evren de, bir nötrine atmosferi içinde yaşamaktadır.
Onlar, gökyüzündeki tüm yıldızların saldıkları partiküllerdir ve günün her saniyesi bedenlerimiz trilyonlarca nötrinoya maruz kalır. (Transit enerjiler )
Nötrinolar, kütleleri olduğundan; onlar, biz dahil içinden geçtikleri her şeyle bilgi alışverişinde bulunurlar. Dolayısı ile, doğum anında bizler yaşamımız boyunca taşıyacağımız doğayı belirleyen, genetik bir iz bırakmış nötrino bilgileri ile doluyuz. Öyle ki, her saniyede vücudunuzdan milyarlarca, hatta trilyonlarca nötrino siz hiç fark bile etmeden geçip gitmekte. Dünya'nın her bir cm²'sinden ise saniyede 65 milyar nötrino geçmekte, ki bunlar sadece Güneş kaynaklı olanlar... 

Nötrinolar Nasıl Oluşur '

Nötrinolarin bir kaç tane oluşma yöntemi/yeri vardır.
Bazı atom bozunmalarında... 
Yıldızların merkezlerindeki füzyon tepkimelerinde... 
Süpernova patlamalarında... 
Kozmik ışınlar atmosfer molekülleri ile çarpıştığında... 
Son olarak da insanlar tarafından parçacık hızlandırıcı araçlarda... 

Nötrinolar Üç Formdadır:
Elektron nötrino: Protonun nötrona dönüşme sırasında ortaya çıkar.
Müon nötrino: Müon bozulmaları sırasında oluşur.
Tau nötrino: Varlığı en son bulunan nötrino formudur.
Ayrıca Standart Model çerçevesinde Higgs Bozonu ile beraber bulunan son iki parçacıktan biridir.
Nötrinolar, adeta enerji yağmurları gibi, tüm yıldızlardan üzerimize her an yağmakta.
''Astro DNA"ve ASTROGEN adları altında, dilim döndüğünce sizlere anlatmaktayım. Bilgi akışının nasıl mümkün olduğunu, gezegenlerden nasıl geldiğini ve bizimde o gezegenlere bilinç veya bilinçsizlikle nasıl etki ettiğimizi ve bunun bana göre bilimsel kanıtı olan: "Majorona Denklemi"
Bu denklemin bizlerin anlayabileceği şekilde açılımı şudur :
Nötrinolar, Antinötrinoya,
Antinötrinolar, Nötrinoya döner !
bu da, ilettiğimiz ve bize iletilen bilgilerin nasıl olup etki ettiğini anlatır.
Kadersel Karma da, dualite prensipleri gereği;
Mutlak ve Mutlağ olarak ikiye ayrılır.
Elbette Mutlak olana yapılacak bir şey yoktur, lakin, Mutlağ olanı kolaylıkla dönüştürüp, kendi yaşam ve bilinç mimarlığımızı yapabiliriz.
Ülkem ve dünyadaki insanların, bilincine katkı olup, mucizeler yaratan bir enerji uzmanı olarak, 
Astroloji alanına da, keşif ve kolaylıklar ile katkı olmayı, alan olmayı her daim arzu ediyorum.
Her daim;
En iyi bilen değil, en iyi keşfeden ve dönüştüren olma yolculuğum, siz değerli, değerlerin farkında insanlar ile keyifli bir sürece evrilmektedir.
Astroloji Dünyasına ülkem adına yapacağım bu projenin oluşturucusu olmaktan, tüm üstadlarımdan katkı ve destek almaktan onur duyarım.
Aysel Yıldızbakan

Not: Bu hafta gökyüzünde sert görünümler ve açılar var. Akla hayale gelmedik, ani değişkenler olabilir. Bunların tamamı, sadece tüm burçları değil, kainatı etkileyecektir. Bu sebeple tüm burçlara önerim:

Sakin, bilinçli, değişime açık, yeniliğe açık olmanızdır.