İşlemci ve tasarım söz konusu olduğunda bu yeni cihazın büyük bir performans göstermesi bekleniyor. 2022 yılının Eylül ayında kullanıcılarla buluşacak olan cihaz daha şimdiden büyük heyecan yarattı.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple tarafından geliştirilen yeni cihaz sosyal medyada çeşitli görsellerle paylaşıldı. Bu yeni akıllı telefon modelinin tasarımına baktığımızda öncelikle çentiğin olacağını belirtelim. Kamera deliklerinin ise 5,59 mm boyutunda olması bekleniyor.

iPhone 14 Pro Max

Yeni akıllı telefon modelinde çentik ile ilgili bir küçültme işlemi gerçekleşecek. Fakat bu bile aslında çentik sevmeyenleri pek memnun etmeyecek gibi görünüyor. Birçok kişi çentik tasarımından artık vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyor. Aslına bakacak olursak pek haksız sayılmazlar.

Uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinde bile yer alan 48 MP çözünürlükteki kamera tasarımı iPhone modellerinde de kullanılacak. Bu cihazın kamera özelliklerine baktığımızda görüntü kalitesi bakımından üst düzey bir performans sergileyeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Apple A16 çipleri sadece bu cihazda yer alacak.

Twitter’dan iPhone kullanıcılarına şok!

iPhone 14 Pro Max modelinin hem işlemci hem de kamera özellikleri bakımından üst düzey olması bekleniyor. Yani Apple bu defa kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek. Peki sizce yeni modelinde daha başka hangi özellikler yer almalı? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim