Kadroda Göztepe'den, kaleci Arda Özçimen ve Altınordu altyapısından yetişen Furkan Metin, Rahmi Salih Kaya ve Polat Abay, U19 Milli Takımı’nın hazırlık kampına davet edildi.

2002 doğumlu Furkan Metin daha önce U16 ve U18’de 9 kez, 2002 doğumlu Rahmi Salih Kaya U16, U17 ve U18 kategorilerinde 26 kez, 2003 doğumlu Polat Abay ise U15, U16 ve U17’de toplam 36 kez ay-yıldızlı formayı giymişti.

Göztepeli arda Özçimen ise U15'te 3 kez, U14'te 4 kez, U16'da 9 kez ve U17'de bir kez eldiven kuşandı. Muğlaspor'un eski kaleci kaptanlarından Yüksel Özçimen'in  oğlu olan 2013 yılında Fethiyespor alt yapısında keşfedildi. Arda 1.88 boyunda... 

Aday kadrodaki tek Egelii ise defas oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar (Afjet Afyonspor) oldu.


Aday kadroya davet edilen oyuncular, 28 Şubat Pazar günü saat 13.00'te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

U19 Milli Takımı'nın hazırlık kampı aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Kaleciler: Arda Özçimen (Göztepe A.Ş.), Kağan Moradaoğlu (Trabzonspor A.Ş.)

Defans: Seyfettin Anıl Yaşar (Afjet Afyonspor), Ertuğrul Kurtuluş (Bursaspor), Rahmi Salih Kaya (Altınordu), Emin Bayram (Beypiliç Boluspor), Çağtay Kurukalıp (Kasımpaşa A.Ş.), Muhammed Emin Sarıkaya (Medipol Başakşehir FK), Taha Erdem Cevahiroğlu (Trabzonspor A.Ş.), Nurettin Korkmaz (Hes Kablo Kayserispor)

Orta Saha: Hakan Yeşil (Trabzonspor A.Ş.), Furkan Metin (Altınordu), Berat Altındiş (Bursaspor), Buluthan Bulut (Alanya Kestelspor), Samed Onur (Bayer 04 Leverkusen), Semih Altıkulaç (Standard de Liege), Eyüp Akcan (Tarsus İdman Yurdu), Fatih Yiğit Şanlıtürk (Fenerbahçe A.Ş.), Emre Demir (Hes Kablo Kayserispor), Muhammet Tunahan Taşçı (Ajax)

Forvet: Salih Kavrazlı (Hekimoğlu Trabzon), Erencan Yardımcı (Eyüpspor), Polat Abay (Niğde Anadolu FK)

Editör: TE Bilişim