2021-2022 Sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen U12 Basketbol kategorisinde İTK Spor Kulübü takımı 60 takımın içerisinden namağlup olarak şampiyon oldu. 
15 Ekim -18 Haziran tarihleri arasında devam eden maçlar boyunca en yüksek performanslarını sergileyen sporcular dönem boyunca verdikleri emeğin, sahip oldukları spor aşkının ve takım ruhunun karşılığını bu şampiyonluk ile taçlandırdılar. 
Takım üç yıldır pandemi süreci dahil çalışmalarını tüm zor koşullara rağmen aralıksız sürdürdü. 12 yaş kategorisinde toplam 12 sporcudan oluşan takım birlik ve beraberliklerinden aldıkları güçle şampiyonluk yolunda ilerlediler.
Aynı takım İzmir’de düzenlenen Junior League’de de derece yaptı ve okul sporlarından Küçük Erkekler kategorisinde 37 gün süren 19 maç serisi ile yine namağlup şampiyon oldu. 
Okulda aldıkları bir kupa ve spor kulübü ile aldıkları iki kupa ile toplamda üç kupayla sezonu tamamlayan İTK sporcuları yeni sezon çalışmalarına da 18 Temmuz’da başlayacak. 
Kulüp antrenörü Hasan Taşar süreç boyunca verdikleri emeği “Bu kupalar birlik, beraberlik ve fedakarlık sonucu kazanılmış bir emek sürecinin sonucudur. Sporcularımız yeni sezon için de tatillerinden fedakarlık ederek yeniden çalışmaya başlayacaklar. Hem sporcularımızla hem de onları yetiştiren aileleriyle gurur duyuyoruz” sözleriyle açıkladı. 

Editör: TE Bilişim