Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent, sarı kırmızılı ekibin başında çıktığı ilk maçta puan alamadı.

Torrent'in Galatasaray'daki ilk kadrosu şu şekilde oldu: İsmail, Boey, Alpaslan, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Taylan, Emre, Kerem, Halil

Ömer Erdoğan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Atakaş Hatayspor ise Abdullah, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Onu, Ruben, Kamara, Saba, Dylan, Mame ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Galatasaray 23. dakikada Emre Kılınç ile öne geçerken, 28'de Patrick van Aanholt, bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. van Aanholt'un penaltısını Atakaş Hatayspor kalecisi Abdullah Yiğiter kurtardı.

43. dakikada Mame Biram Diouf'un golü ile skora denge gelse de Kerem Aktürkoğlu'nun 45+7'de frikikten attığı golle Galatasaray soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıda iki ekip de birçok gol fırsatı bulurken, skorları bulan taraf Atakaş Hatayspor oldu. 62'de Mohammed Kamara ile 79 ve 90+1'de Saba Lobzhanidze'nin attığı gollerle ev sahibi ekip karşılaşmadaki üstünlüğü yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atakaş Hatayspor, maçı 4-2 mağlup etti.

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, 82. dakikada gördüğü direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Galatasaray, haftayı 27 puanla 13. sırada tamamlarken, Atakaş Hatayspor ise 35 puan ile 3. sırada yer aldı.

Galatasaray üst üste 2. yenilgisini yaşarken, son 10 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

Editör: TE Bilişim