Açıklamalarında seyirci konusuna değinen Özdemir, "Stadyum kapasitelerinin yüzde ellisi, locaların yüzde yüzü olmak üzere taraftarlarımız bu sezon maç izleyebilecekler. Salgının seyrine göre futbol ailemiz için her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi.

Nihat Özdemir şunları da kaydetti;

"Böylesine zor bir dönemde, futbolumuza hizmet eden herkese saygılarımı sunuyorum. Federasyonumuz adına emekleri için teşekkürü bir borç biliyorum."

"KULÜPLER İÇİN SINIRI 16'YA ÇIKARDIK"

"Geçen sezon kulüplerimizin rahat hareket etmesi için yabancı oyuncu sayısını 16'ya çıkardık. Yeni yabancı sayısı kararını geçen sezon uygulayacaktık, sizlerden gelen talep nedeniyle bunu erteledik. 2021-2022 sezonundan itibaren bu kararı uygulayacağımızı sizlere bildirdik. Amacımız tüm kulüplerin planlamalarını buna göre yapmasıydı."

"TARAFTARLAR BU SEZON MAÇ İZLEYEBİLECEK"

"Stadyum kapasitelerinin yüzde ellisi, locaların yüzde yüzü olmak üzere taraftarlarımız bu sezon maç izleyebilecekler. Salgının seyrine göre futbol ailemiz için her türlü kolaylığı sağlayacağız."

"GEREKEN DERSLERİ ALDIK"

"A Milli Takımımız, yoğun bir dönem geçirdi. Elemelerde Hollanda ve Norveç'i yendiğimiz ve zirve yaptığımız dönem, EURO 2020'de bizi üzen sonuçlarla tamamlandı. Gereken dersleri aldık, rotamızı 2022 Dünya Kupası finallerine çevirdik."

"TÜRK HAKEMLİĞİNE GÜVENİYORUZ"

"Türk hakemliğine güveniyoruz, istikrardan yana kararlar aldık. Şampiyonlar Ligi'nde aynı sezonda 3 ayrı hakemimiz maç yönetti. Cüneyt Çakır hocamız, EURO 2020'de görev alıp finaller tarihinde en fazla maç yöneten hakem oldu."

"VAR UYGULAMASINI KULLANACAĞIZ"

"2022-2023 sezonu ile birlikte TFF 1'inci Lig'de de VAR uygulamasını kullanmayı hedefliyoruz."

Editör: TE Bilişim