Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Kayserispor maçı sonrası sosyal medyada yazılanlardan dolayı büyük bir üzüntü duydu ve karar aşamasına geldi. Göztepe maçında puan kaybı yaşansaydı Terim'in basın toplantısında istifasını açıklayacağı iddia edildi.

Sahasında Göztepe'yi 2-1 yenerek galibiyet hasretine son veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in basın toplantısı gündeme damga vurdu. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; son zamanlarda yapılan eleştiriler nedeniyle son derece üzgün olan hatta bir ara gözleri dolan tecrübeli hocanın istifanın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

TERİM: ÇOK ÜZÜLDÜM, KIRILDIM - Fatih Terim karşılaşma sonrası; "Futbolda vefa yok. Dün de yok ona da tamam. Biraz vicdanı olan biraz Galatasaray'ı sevenin dikkatli davranması gerektiğini düşünüyorum. Üzüldüm, kırıldım. Ne oluyoruz? Ben alışkın olmadığımdan da olabilir. Kritik edilebiliriz, yanlış yapabilirim, mağlup olabiliriz ama son zamanlardaki gidişat bana kendimle ilgili, Galatasaray ile ilgili başka şeyleri düşündürüyor."" ifadelerini kullanmıştı. 

CAMİA BU İDDİA İLE ÇALKALANDI - Haberde kulislerde dolaşan iddiaların Terim'in bu sözlerinin arkasında şok bir gerçek olduğu belirtildi. Kayserispor yenilgisi nedeniyle sosyal medyada kendisiyle ilgili yaptığı yorumlar sonrası Terim karar aşamasına geldi. 

PUAN KAYBINDA İSTİFA EDECEKTİ - Son derece üzülen ve kırılan başarılı teknik adamın Göztepe maçında olası bir kaybı sonrasında istifasının cebinde olduğu ve bunu basın toplantısında açıklamayı düşündüğü ifade edildi. 

TAKVİM: İSTİFANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

4 MAÇ SONRA KAZANDI - Sarı-kırmızılılar yenik duruma düştüğü maçta Göztepe'yi Halil Dervişoğlu ve Morutan'nın golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Sezona GZT Giresunspor'u 2-0 ve Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenerek giren Galatasaray, sonrasında Kasımpaşa ve Trabzonspor ile 2-2'lik skorlarla berabere kaldı. Galatasaray, son 2 müsabakada da Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 ve Yukatel Kayserispor'a ise 3-0 mağlup oldu.Ligin 7. haftasında Göztepe'yi konuk eden sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve 4 maçlık galibiyet hasretini bitirdi. Galatasaray, ligde 2 müsabaka sonra da gol sevinci yaşadı.

Editör: TE Bilişim