Geçtiğimiz yılın Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor, yarın saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

ABDULLAH AVCI: YENİ BİR HİKAYE YAZABİLMEK İÇİN BU KUPA TRABZONSPOR ADINA ÇOK ÖNEMLİ 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi bütün takımlara başarılar dileyerek, "Samimiyetin, dürüstlüğün olduğu, çok az sakatlığın olduğu ve futbolun iyileştirme gücünün herkese dokunduğu bir sezon olsun. Kupanın olduğu her yerde heyecan ve enerji vardır. Özellikle start verilecek sezon öncesinde yeni bir hikaye yazabilmek ve enerji ile sezona başlayabilmek için Trabzonspor adına çok önemli. Ciddi bir şekilde hazırlandık, planlarımızı yaptık. Sivasspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

RIZA ÇALIMBAY: HEDEFİMİZ KAZANMAK

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise mükemmel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Yeni bir sezona başlıyoruz. Herkese başarılar diliyorum. Mükemmel bir sezon geçirdik. 3 senedir Avrupa'ya gidiyoruz. İnşallah bu sene de başarılı oluruz. Bu kupaları oynamak önemli bir şey. Oyuncular, yönetim ve camia açısından önemli. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. En iyi şekilde oynamamız gerekiyor. Tek düşüncemiz, taraftarlara güzel anlar yaşatarak iyi oynamak. Hedefimiz, kazanmak ve inşallah öyle olur" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim