İlhan Palut'un istifasının ardından gözler öncelikle hocaya çevrilirken, haftalardır kazanamayan ekibe de takviye şart hale geldi. 

Başkan Vekili Talat Papatya son durumu değerlendirirken, "Görüşmelerimiz sürüyor ancak Cumartesi günü oynayacağımız Konyaspor maçına geçen sezon Trabzonspor deplasmanında olduğu gibi kulüp bünyesindeki hocalarımız ile çıkacağız" diye konuştu.

HİÇ ALIŞIK OLMADIĞIMIZ MAÇ TRAFİĞİ 

Bu sezonun diğer sezonlardan farklı geçtiğini belirten Papatya, "Hiç alışık olmadığımız bir maç trafiği yaşıyor, her hafta testler oluyoruz. Covid-19 riskinden ötürü her oyuncumuz bizler için çok değerli bu nedenle oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. Farklı bir sezonun içindeyiz her an her şey değişebilir. Uzun vadede özgüveni sağlam olan takımlar öne geçecektir. Tüm camia olarak takımımıza hep birlikte özgüven aşılamalıyız.

FON VE ŞİRKETLER AYNI NOKTADA

Göztepe gündeminde merak edilen fon ve şirketler konusunu da değerlendiren Papatya, "Yeri gelmişken son günlerde gündeme gelen çeşitli fon ve şirketlerin kulübümüze yatırım yapması ile ilgili görüşmelere ilişkin Başkanımız Mehmet Sepil daha önce ne dediyse aynı noktadayız" dedi.

TAKVİYELER YAPILACAK KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Devre arası transfer döneminin her zaman zor geçtiğini ifade eden Papatya, "Görüşmeler devam ediyor, imza aşamasına gelindiği noktada başkanımız daha önce söylediği gibi tüm bilgileri camiamız ile paylaşacaktır. Zaten bu hafta içi hoca konusu da netleştiğinde başkanımız hem hoca hem de gündemi meşgul eden ve kafada soru işareti olan konularla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır" diye konuştu.

HEDEF ARA TRANSFER

Son dönemde kulüp olarak önceliğin ara transfer dönemi olduğunu vurgulayan Papatya, " Göztepemize katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza katmak için güvendiğimiz scout ekibimiz yoğun bir çalışma sürdürülüyor. Şu anda bu konuşmayı yaparken bile bazı transferler sonlanmış olabilir. Tabii ki ara transfer dönemi her zaman zor bir süreç olmuştur ama gereken takviyelerin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim