Son 4 maçını kazanan Arkasspor Fener'e takıldı.  
İzmir ekibi 25-19 25-17 25-22'lik setlerle rakibine teslim olurken ilk setin ilk bölümü dışında bir varlık gösteremedi.
Karşılaşmanın bir başka ilginç  yönü ise geçen sezon kiralık oynadığı Altekma'dan Fenerbahçe'ye giden, Nicholas Hoag'ın eski takımı ve babası Teknik Direktör Glen Hoag'a karşı oynamasaydı.
Maç boyunca hırslı bir görüntü sergileyen ve Fenerbahçe'nin başarılı isimleri arasında yer alan oğul Hoag  galibiyette aslan payını alırken, zaman zaman sakin yapısıyla bilinen babasını başarılı oyunuyla çileden çıkardı  

Fenerbahçe 8.ci maçında 7. galibiyetini alırken, arka arkaya 4 maçlık seri ile İstanbul'a gelen Arkasspor 6 maçında 2. yenilgisini aldı. 

İzmir ekibi maça fırtına gibi başlarken ilk setin ilk bölümünde Fenerbahçe'ye top göstermedi 12-7'lik skorla ilk teknik molaya önde girdi. Karşılaşmanın büyük bir çekişmeye sahne olması beklenirken, Arkasspor'un böylesine kolay teslim olması voleybol otoritelerini şaşırttı.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Ozan Sarıkaya, Mehmet Gül

FENERBAHÇE HDI SİGORTA: Ulaş Kıyak, Metin Toy, Emre Batur, Nicholas Hoag, Hidalgo, Vigrass (Hasan Yeşilbudak, Hasan Sıkar)

ARKAS SPOR: Mustafa Koç, Blankenau, Burak Güngör, Mert Matic, Efe Mandıracı, Yiğit Gülmezoğlu  (Bravo, Julien Winkelmuller, Mirza Lagumdzija, Mustafa Cengiz, Çağatay Durmaz)

SETLER: 25-19, 25-17, 25-22

SÜRE: 80 dakika (26, 26, 28)

Editör: TE Bilişim