Katar'a giden Mesut Özil hakkında transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak yıldız futbolcunu sponsorluk anlaşmaları için Katar'da bulunduğu söylendi. Ayrılık iddialarına menajeri Erkut Söğüt yanıt verdi. Söğüt, "3 sene Fenerbahçe'de futbol oynayacak bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.
Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, ayrılık iddialarının asılsız olduğunu söyledi. Mesut'un, kontratı bitene kadar Fenerbahçe'de kalacağı vurgulandı.

"OYNAMAZSA MUTSUZ OLUR"

Mesut'un Fenerbahçe'de oynamaktan çok mutlu olduğunu belirten Söğüt, "Mesut, Fenerbahçe sevgisi ile büyüdü ve şimdi o formayı giymenin duygusunu yaşıyor. Çok mutlu ve her zaman Fenerbahçe'nin başarısı için görev verildiği anda elinden geleni veren bir topçu. Bazı futbolcular vardır başka kulüp bulamadıkları için Türkiye'ye gelirler. Mesut ise her zaman planladığı ve istediği için geldi. Para için değil! Mesut da her oyuncu gibi ilk 11 oynamak ister. Doğaldır bu. Zaten ilk 11 oynamayan bir oyuncu mutlu ise bir sorun vardır. Mesut Fenerbahçe ile şampiyon olmaya geldi" dedi.

Editör: TE Bilişim