Menemenspor Altyapı Teknik Sorumlusu Hilmi Bozkurt, alt yapıda gündeme gelen COVİD 19 olayı ilgili açıklama yaptı ve sadece 4 futbolcuda corona tespit edildiğini vurgularken, tüm önlemlerini alındığını belirtti ve velilerin güvenle çocuklarını gönderebileceklerini söyledi. Açıklama şöyle:

Menemenspor altyapı teknik sorumlusu olarak siz değerli velilerimizi çocuklarımızı ve bizleri yakından takip eden dostlarımıza kulübümüzün yaptırdığı covit19 tani testiyle ilgili bir yanlış anlamayı giderebilmek için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.
Bir kaç gün önce U19 takımımız ve A takımımız covit19 tani testi yaptırmıştır.
U19 takımımızdan 4 sporcumuzda pozitif sonuç çıkmıştır.
Yanlışlıkla kamuoyuna 9 sporcumuzun testlerinin pozitif olduğu belirtilmiş olup bu yanlış anlamanın gereksiz paniğe yol açmaması için düzeltme yapma gereği duymuş ...ülkemizde ve dünyada bir kişinin bile rahatsizlanmasindan kederlenen bir ülkenin fertleri olarak gençlerimizin kısa sürede sağlıklarına kavusacaklarina inancımız sonsuzdur.
Bu yanlış anlamada bizleri arayan sağlığımizla alakadar olan dostluklarini samimiyetlerini bir kez daha gördüğümüz herkese sonsuz tesekkurlerimizi sunarız.
Hilmi Bozkurt GGP sorumlusu.

Editör: TE Bilişim