Karaman maç sonrası açıklamasında; "Çok akılcı oynadık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'nin bilinçli olarak oluşturduğu çok fazla pozisyon yok. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık." dedi.

Takımını öven Karaman, "Oyuncularım çok özverili çalışıyor, mükemmel de bir dostlukları var. Bir an önce kendimizi daha huzurlu hissedeceğimiz yerlere çıkmalıyız. Kazandık, mutluyuz. Disiplinli şekilde çalışmaya devam edeceğiz."


Karaman, "Kaybettiğimiz müsabakalarda da kötü oynamıyorduk. Fenerbahçe'nin bilinçli gelip pozisyon yarattığını hatırlamıyorum. Karamboller sadece. 90 dakikada da böyle pozisyonlar normal. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Aslan payı onların. Oyuncularım çok özverili çalışıyor, mükemmel de bir arkadaşlıkları var. Bir an önce kendimizi daha huzurlu hissedeceğimiz yerlere çıkmalıyız. Kazandık, mutluyuz. Disiplinli şekilde çalışmaya devam edeceğiz."
Bu özverili çalışma ve arkadaşlık, ilerleyen süreçte bizi daha farklı hedeflere taşıyacaktır. Ama daha yolun başındayız. Yeni başlıyoruz. Uzun bir dinlenmeyi hakettiler. Daha sonra yine aynı özveriyle çalışacağız diye konuştu.
   
 

Editör: TE Bilişim