Karşıyaka'nın Şile Yıldızspor karşısında golleri  40. dakikada Anıl Çıracı ve 84. dakikada Hakan Kuş'tan geldi.

Karşıyaka'nın en büyük gol silahlarından Hakan Kuş, Şile Yıldızspor'u da boş geçmedi. Geçtiğimiz sezon 26 maçta 8 gol bulan golcü oyuncu, bu sezon oynadığı 13 maçta 9 kez fileleri havalandırdı. Ispartasporlu Nurettin Çakır ile birlikte krallık yarışında bu haftayı da zirvede geçti. 

Yeşil kırmızılılarda sarı kart cezalısı durumuna düşen takım kaptanı Mustafa Aşan ve ameliyat olup sezonu kapatan Burak forma giyemedi. Kasığındaki ağrıları süren Doğukan ise 61. dakikada Namık Barış Çelik'in yerine oyuna girdi.
Teknik direktör Soner Tolungüç sahaya; Erdoğan, Anıl, Cenk, Metin, Onur, Fatih, Arif, Mustafa Değirmenci, Battal, Namık Barış, Hakan Kuş 11'ini sürdü. Kadroda sürpriz arayışa girmedi.

Bir maçı eksik Karşıyaka Karşıyaka grupta 28 puana ulaştı. Lider Çatalcaspor Ispartaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olurken 2 7 puanda kaldı. 4.sıraya indi. Somaspor Altındağ'ı deplasmanda 4-1, İçel İdman Yurdu evinde Batman Petrol'u 3-0 yenince zirvede üç ekibin puanları eşitlendi.  
Bu sezon deplasmanda çıktığı ilk 3 maçı kazanan, son 3 dış saha sınavından ise beraberlikle ayrılan Kaf-Kaf, Şile önünde zincir kırdı. Ancak rakiplerinin kazanması Kaf Kaf'ın liderlik hayalini şimdilik erteledi.
 Averajla sıralanan üç ekipten İçel (14 maç) birinci, Somaspor (13 maç) ikinci, Karşıyaka (13 maç) üçüncü sırada yer aldı.
 

Editör: TE Bilişim