Otomobil sporlarına yeni sporcu kazandırmak ve mevcut pilotların gelişimine katkı sağlamak amacıyla İzmir’den doğan LIQUI MOLY H2K Racing Team, 20-21 Ağustos tarihlerinde TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek AVIS 2022 Türkiye Pist Şampiyonası’na (TPŞ) 2. Ayak yarışlarına iddialı giriyor. 
TAKIMA YENİ PİLOT EKLENDİ
İzmir’de düzenlenen 1. Ayak yarışlarına; İtalyan pilotu Andrea Furci ve genç yeteneği Ömer Şamlı’nın aldığı sonuçlarla damga vuran LIQUI MOLY H2K Racing Team, deneyimli pilot Ekrem Yılmaz’ın da kadroya katılmasıyla Türkiye Pist Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Opel Corsa OPC ile yarışan İzmirli H2K Racing Team, ilk yarışlarda Andrea Furci ile iki birincilik, Ömer Şamlı’nın da bir ikincilik ve bir üçüncülük almasıyla podyumdan inmemişti. Kış Kupası’nda yarıştığı H2K Racing Team’e geri dönen deneyimli pilot Ekrem Yılmaz ise TPŞ’de MINI Cooper S ile yarışacak.
YARIŞ PROGRAMI:
Türkiye Pist Şampiyonası’nda 2. Ayak yarışları 20 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00’te serbest antrenmanlar, saat 15.30’da sıralama turlarının ardından saat 16.45’te Maxi Grup ilk yarışı ve saat 17.45’te de Süper Grup ilk yarışı koşulacak. 21 Ağustos Pazar günü ise saat 13.45’te Super Grup ikinci yarışı ve saat 14.45’te de Maxi Grup ikinci yarışının ardından organizasyon saat 15.30’daki ödül töreni ile son bulacak.

Editör: TE Bilişim