Galatasaray'a gelmesi konuşulan futbol yıldızı Mauro Emanuel Icardi Rivero (d. 19 Şubat 1993), Arjantinli forvettir. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

9 Şubat 1993 tarihinde Arjantin/Rosario’da doğan futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu’ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’na kadar sürükledi. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı anormal gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girmiş. Kendine göre mantıklı bir tercih yapan genç oyuncu, FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu. 14 yaşında Liverpool FC, Real Madrid ve Sevilla gibi devleri reddederek Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. 2013-14 sezonunun başında da 10 milyon euro karşılığında İtalyan devi FC Internazionale Milano’ye transfer oldu. Ardından Paris Saint Germain ekibinin yolunu tuttu.

EŞİ WANDA NARA KİMDİR?

1986 yılının Aralık ayında dünyaya gelen Wanda Nara Arjantin doğumludur. Boyu 68 cm, kilosu 56, burcu yay, saç rengi sarı, göz rengi ise yeşil’dir. 1988 doğumlu kendisinden iki yaş küçük televizyon sunucu olan Zaira Nara isminde bir kız kardeşi vardır. Babası iş adamı Andrés Nara annesinin ismi ise Nora Colosimo’dur.

Editör: TE Bilişim