Dünyanın dört bir yanı yeşil kırmızı renklere bürünürken, Karşıyakalılar pandemi koşulları nedeniyle bir araya gelemedikleri anlamlı günün coşkusunu sosyal medyada yaşadı. Sanal coşku tavan yaptı. 

HayalEt! adlı blog başta olmak üzere bir çok adresten ise dünyanın çeşitli yerlerinden Dünya Karşıyakalılar günü kutlamaları görüntülerine yer verildi. 

Hindistan Dışişleri Bakanı Mumbai şehrindeki Brihanmumbai binasını Dünya Karşıyakalılar gününe özel yeşil kırmızı renkler ile aydınlattırdı..

New York'taki Empire State binasında 75.katında işyeri bulunan Karşıyakalı bir işadamı binanın çatısını yeşil kırmızı renkler ile aydınlattırdı.

Aynı işadamının Florida'da bulunan Miami Tower da yeşil kırmızı yaptırdığı belirtildi.

Empire State'i binasının üstünün aydınlatılmasını sağlayan Karşıyakalı işadamı, Miami Tower yönetimi ile görüşerek binanın yeşil kırmızı aydınlatılmasını sağladı.

Orta Amerika'da bulunan Colorado eyaletinde belediye encümen azası olarak çalışan isminin açıklanmasını istemeyen bir Karşıyakalı,  şehrin en işlek caddesini yeşil kırmızı yaptı..

2017 yılından beri Karşıyaka ile kardeş şehir olan Auckland'da belediye başkanı Phil Goff, kardeş şehir nişanesi olarak şehrin simgesi olan Sky Tower'ı bugüne özel yeşil kırmızı olarak aydınlattı.

Dünya Karşıyakalılar Günü kutlamaları tüm dünyada son hız devam etti. Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, İzmir valiliği ile yaptıkları ticaret anlaşmasından sonra 19 Aralık sebebi ile San Francisco City Hall'u yeşil kırmızı aydınlatarak, saygısını gösterdi.

Toronto'da bulunan ve dünyanın en yüksek 9.kulesi olan CN Tower'da elektrik taahhüt işlerini yapan Karşıyakalı ünlü işadamı, Dünya Karşıyakalılar Günü sebebi ile kule yönetiminden yeşil kırmızı aydınlatma izni alarak Toronto'yu onurlandırdı.

Nebraska eyaletinin Omaha kentinde bulunn Woodmen Life Tower'da bugüne özel yeşil kırmızı aydınlatılan yerlerden biri...

Avrupa'daki Karşıyakalılar da boş durmamış. Münih'de Olympia Tower ,Kreuzberg'li bir grup Karşıyakalı hacker tarafından sistemine girilmek suretiyle yeşil kırmızı olmuştur. Alman mühendisler 2 saattir sistem arızasını çözemedikleri için hala kule yeşil kırmızı.

Bu arada en ilginç paylaşımlardan biri de bir takım komutanının takımına içtimada "Kaf Kaf" çektirdiği ve Dünya Karşıyakalılar Günü'nü kutladığı video oldu.
 

Editör: TE Bilişim