Gündeme bomba gibi düşen eski futbolcu ve teknik direktör Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe - Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek ile yemek yediği iddiaları sosyal medyada taraftarlar arasında sanal savaş başlattı. Rıdvan Dilmen ve Hüseyin Göçek hashtaglar'i TT oldu.

Göztepe ile Fenerbahçe'nin karşılaşmasına Galatasaraylı taraftarlar da dahil oldu. 
Ligde sürekli birbirlerini hakemler, MHK ve TFF tarafından kollanmakla suçlayan iki ezeli rakip bu kez de Hüseyin Göçek üzerinden sosyal medyada düelloya girişti.
Bu konuyu açıklığa kavuşturmak için Futbol Federasyonu'nun resmi açıklama yapması gerektiği öne sürülürken, Fenerbahçe cephesinden de iddiaların gerçek dışı olduğu gündeme sürüldü. Böyle bir şey varsa kanıtlanması gerektiği belirtilirken, dedikoduların ortalığı kızıştırmak ve Göçek'i baskı altına almak amacı taşıdığı öne sürüldü.

SAVAŞ KIZIŞTI

Galatasaray'ın Alanya maçındaki Onyekuru'nun pozisyonuna penaltı verilmesi ve Babacar'a kırmızı kart gerektiği iddialarının üzerine patlayan iddialar ortalığı daha da karıştırdı.
Erman Toroğlu'nun açıklamaları da ortamı bir kat daha gerdi.  İşin içine VAR tartışmaları da girdi. 
Hafta içinde Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in "Artık hakem konuşmayalım" şekilnediki dileği de daha maç başlamadan boşa gitmiş oldu.

VAR'DAKİLERİN İŞİ ZOR

Süper Lig'in 26.hafta mücadelesi Fenerbahçe - Göztepe mücadelesinde  konuk edeceği karşılaşmada hakemlerin işi daha zorlaştı.

Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı maçın VAR hakemi de belli oldu.

Kritik maçın VAR hakemi Mete Kalkavan oldu. Karşılaşmanın AVAR hakemi ise Serkan Ok.

Fenerbahçeli taraftarlar ise Kalkavan'ın Gaziantep'te VAR'dan Fenerbahçe'nin golünü iptal ettiğine dikkat çekti.
 

Editör: TE Bilişim