Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda yeşil-siyahlı futbolcular, hırslı göründü.

İKİ EKSİK VAR

Horozlar'da Beşiktaş maçı öncesinde iki eksik var. Yönetim yaptığı açıklamada Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanan Recep Niyaz'ın çekilen MR'ı sonucunda alt adale zarında yırtık ve kanama tespit edildiği ve tedavisine başlandığı belirtildi. Recep'in cuma günü sahada olup olamayacağına yapılacak tetikler sonucu karar verilecek. 

AHMED YASİN'İN DURUMU CİDDİ

Aynı karşılaşmada sakatlanan Ahmed Yasin'in ise ön çapraz bağında yırtık tespit edilirken bu futbolcunun tedavisinin uzun sürebileceği öğrenildi.

ZORLU SERİ BEKLİYOR
Bu karşılaşmanın ardından  yeşil siyahlıları zorlu seri bekliyor. 28'inci haftada Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Ege ekibi, 29'uncu haftada Gaziantep FK ile oynayacak. 30'uncu haftada ise Başakşehir'i ağırlayacak olan yeşil-siyahlılar, 31'inci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Image

Beşiktaş maçı öncesi Denizlispor'da Mustafa Yumlu, Sagal, Kubilay, Mesanovic ve Sacko, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilişim