Sezon başından bu yana teknik direktör değiştire değiştire bir hal olan Adana Demirspor, bu kez de Samet Aybaba'yı deneyecek. Tevrübeli teknik adam mavi - lacivertli kulüple 2.5 yıllık sözleşme imzalayarak, anlaşmayı resmiyete döktü.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak; "Ülkemizin tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba ile anlaşmış bulunuyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı ve benimsediği Samet Hocamız  takımımızı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstlenecektir."

Sancak; "Bu birlikteliğin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan yöneticimiz Metin Korkmaz’a da çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın." diye konuştu.

Adana Demirspor sezona Cüneyt Dumlupınar'a başladıktan sonra Eylül ayında Ümit Özat'ı göreve getirmişti. Aralık ayında Ümit Özat ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Adana Demirspor, yeniden Cüneyt Dumlupınar ile anlaştı. Mavi lacivertliler 2 ay içinde Cüneyt Dumlupınar ile tekrar yollarını ayırdıktan sonra Kayserispor'da görevden alınan Samet Aybaba ile yola devam edecek. . 

Editör: TE Bilişim