Fransa Ligue 1'in 21. hafta maçında Marsilya evinde Lille'i konuk etti. Karşılaşma öncesi ev sahibi takımın taraftarlarından Cengiz Ünder'e bir sürprizi vardı. 

Stada özel olarak hazırlanan kareografide "Bu tarihi zafer için tebrikler ve teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

Maçta takımına 1 puanı getiren milli futbolcu, Marsilya taraftarına sosyal medyadan teşekkür etti.

- Cengiz Ünder ne söyledi?

"Maç öncesinde sahaya çıktığımda tribünde gördüğüm kareografiyi ömrüm boyunca unutmayacağım. Marsilya artık benim ailem ve ben ailem için son dakikaya kadar savaşmaya devam edeceğim. Maç için gerçekten çok üzgünüm. Galibiyete gerçekten çok yakındık. Şimdi önümüzdeki maça odaklanma zamanı."

- Fransız basını Cengiz Ünder için ne söyledi?

1-1 sona eren karşılaşmanın ardından Fransız basınından Cengiz Ünder'e övgüler vardı.

L'Equipe: "Kontrol altında (Ünder Contrôle)"

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, milli futbolcuyu manşete taşıyarak, "Ünder Contrôle" (Kontrol altında) başlığını attı: 

"Bir önceki günlerde Bordeaux'da galibiyet golünü atan Türk golcü Cengiz Ünder, OM'nin Fransız şampiyonuna karşı mağlup olmasını engelledi."

LeParisien ise 24 yaşındaki futbolcu için "OM'nin Lille karşısında kurtuluşu Ünder'den geldi. Geçen hafta OM'nin Bordeaux'daki tarihi zaferini getirdiği için Velodrome'da büyük bir alkışla karşılanan Türk kanat oyuncusu, Marsilya'da önemini artırmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim