Maçtan dakikalar:
8. dakikada gelişen Göztepe atağında Tijanic’in pasıyla topla buluşan Palmer, kaleyi görerek vurdu ancak kaleci Göktuğ topu kurtardı.
43. dakikada sol kanattan yüklenen Erzurumspor’da, Roshuevel’in şutu kalenin yanından az farkla auta çıktı.
44. dakikada sol kanattan gelişen Göztepe atağında Yunus Emre’nin ortasına kale önünde kafa vuruşu yapan Hüsamettin, topu ağlara gönderdi. 1-0
53. dakikada sol kanattan atak yapan Erzurumspor’da Cengizhan’ın ortasına gelişine vuran Süleyman’ın pozisyonunda kaleci Ekrem topu güçlükle kurtardı.
80. dakikada Göztepe ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda Uğur Kaan, Cengizhan’ı düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
81. dakikada penaltıda topun başına geçen Olanare, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1

HOCALAR NE DEDİ?
Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay, Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada iki puan kaybettiklerini belirterek, önümüzdeki maçlarda çok daha iyi oyunla mücadele etmek istediklerini söyledi. Spor Toto 1. Lig’in ikinci hafta maçında Göztepe, konuk ettiği Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay, değerlendirmelerde bulundu. Turgay Altay, “Gerçekten iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Göztepe, taraftarıyla bütünleşen bir takım. Maç sonuna kadar oyundan kopmamamız gerekiyor. Burada galip gelmek isterdik. Ancak bizim de kendi oyunumuz var. Göztepe, büyük takım oyunu oynamak zorunda ve içeride dışarıda bütün rakiplerine karşı oynayabilecek güçte. Biz kendi oyunumuzdan vazgeçmemeliyiz. Rakipler bunu engellemeye çalışsa da maçın sonuna kadar kaybetsek de kendi oyunumuzu oynayarak kaybetmeliyiz. Maçın ilk yarısında enerji ve coşku her şey yolundaydı. Fakat topun ritmini artırmak istemeyen bir rakip vardı. Bunun neticesinde oyun çok durdu ve soğudu. Bit türlü oyuna giremedik. Bizim kendi oyunumuzu oynamak için rakibin tuzağına düşmememiz gerekiyor. Ben hiçbir zaman mazeret üreten biri değilim. Durumun farkındayım, bu mücadelenin üç puan getirmesi gerekiyordu. Yolumuza devam edeceğiz. Yolumuzun sonunun neresi olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu kulübün kendi kültürü ve DNA’sı da bunu gerektiriyor zaten. Önümüzdeki süreçte özellikle iç sahada bu taraftarla tutkuyla son topa kadar mücadele eden taraftarımızla birlikte çok daha iyi oyunlar oynayacağız. Maalesef iki puan kaybettik” dedi. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, Göztepe deplasmanından alınan 1 puanın kötü olmadığını belirterek, yaşadıkları zorluğa rağmen her şeye meydan okuyarak devam edeceklerini söyledi. Muzaffer Bilazer, “Taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Göztepe taraftarlarına da teşekkür ederim. Maç öncesinde yapılan koreografi de Göztepe’nin tarihine olan saygımızı daha çok pekiştirdi. Göztepe deplasmanı kolay değil. Sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. Oyuna dengeli başlamaya çalıştık. Topun arkasında durmaya çalıştık. Bazen stoperlere olan baskıda çok uzak kaldık. Defansın arkasına atılan golle Göztepe bize sıkıntı çıkardı. İkinci yarıda oyuncu değişikliğine gitmek zorundaydık. Yaptığımız değişiklikler ofansif gücümüzü artırmak yönündeydi ve takım doğru reaksiyon gösterdi. Skoru dengeledikten sonra galibiyete yakın taraf bizdik. İki maçta 4 puan kaybımız var. Göztepe deplasmanında alınan 1 puan kötü değildir. Yaşadığımız zorluklara rağmen her şeye meydan okuyarak yolumuza devam etmek zorundayız. Eksik oyuncularımızın katılımıyla daha iyi bir Erzurumspor izleteceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim