Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hiçbir adaletsizlik karşısında diz çökmedik, çökmeyeceğiz dedi ve iktidara yüklendi. Kılıçdaroğlu: “Baskı, şiddet kimden gelirse gelsin asla boyun eğmeyeceğiz. İnadına demokrasi diyeceğiz. Demokrasiye inanmayanları inadına sandık yoluyla göndereceğiz. Devlet yönetiminde güç bir kişiye teslim edilemez. Teslim ederseniz o devletin sonu felakettir. Tarihte hangi devlet bir kişiye teslim edilmişse o devletin sonu hüsranla bitmiştir! Baskı mı kuruyorlar, göğsümüzü açacağız. Sanattan ve kültürden mi korkuyorlar, sanatı ve kültürü yücelteceğiz. Hiçbir baskıya asla ve asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı

"Devlet yönetimi adalet gerektirir. Adaletten yana tavır alıyorsanız o ülkede yaşayan herkes huzur içinde yaşar. Devlet yönetiminde güç bir kişiye teslim edilemez! Siz eğer devleti bir kişiye teslim ederseniz o devletin sonu hüsrandır Bu devlet milli kurtuluş savaşını verdiği, en fakir olduğu dönemde bir taraftan dış borçları öderken, diğer taraftan fabrikalar yaptı. Bunların ise ilk yaptıkları iş geçmişte yapılanların tamamını satmak oldu. Bu devlet milli kurtuluş savaşını verdiği, en fakir olduğu dönemde bir taraftan dış borçları öderken, diğer taraftan fabrikalar yaptı. Bunların ise ilk yaptıkları iş geçmişte yapılanların tamamını satmak oldu. Ak Parti hükümetleri hangi fabrikayı kurdu? Her vatandaşımız kendi vicdanında sorgulasın: Ne oldu da koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti dışarıdan şeker ithal etmek zorunda kaldı?

"Biz bölen değil, ayrıştıran değil beraber olmayı düşleyen insanlarız. Bölmek istiyorlar, kutuplaştırmak istiyorlar, kavga istiyorlar, inadına barış diyeceğiz, inadına kucaklaşma diyeceğiz. Onlar gibi yapmayacağız. Halkın iktidarında; çiftçinin, sanayicinin, esnafın, kadınların, gençlerin yüzü gülecek. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız, göreceksiniz. Huzuru getireceğiz, göreceksiniz... Beşli çetelerden şikayet ediyorsanız, SADAT'cılardan şikayet ediyorsanız, uyuşturucu baronlarından şikayet ediyorsanız; adres belli. Bize katılacaksınız.

Editör: TE Bilişim