İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Akşener muhalefetin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili "Hem kazanacak bir aday, hem de aklı başında, devlet deneyimi olan bugünkü tuhaflıklara müsade etmeyecek bir aday ortaya konulacak." dedi.

''EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ ADAY OLABİLİR''

Aday olmalarıyla ilgili de problemim yok. CHP'ye dedim ki. hem özelde hem genelde söyledim 1 yıl evvel falan önce. Bu iki arkadaşımızın isimleri önde gidiyor. Anketlere konuluyor ve çıkıyorlar. Bu iki arkadaşımızın seçmeninin taraftar haline dönmesi, yarına yönelik problem yaratır. Burada bir önlem almak lazım. İster Mansur ister Ekrem Bey, aday gösterilecekse itirazımız olmaz dedim. Dolayısıyla buradaki amaç şu: kazanmak. Şimdi aday olurlar, olmazlar. Bu insanların aday olmasını istemek başka bir şey. Aday olmalarına dair bu insanların bir tutumunun olması başka bir şey.

''KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLMA HAKKI VAR''

"Sayın Kılıçdaroğlu’nun aday olma hakkı var. Fakat henüz bu konu konuşulmadı. Kazanacak bir aday olacak. Noter olma pozisyonumuz yok. Biz notersek o masanın anlamı yok. 2 yıldır söylüyorum. Kazanacak aday istiyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim