Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

Aziz milletim değerli milletvekili arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Milletvekillerimizin yaz döneminde seçim bölgelerinde ve görevlendirdikleri diğer yerlerde gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ettik. Eli sıkılmadık bir insan bırakılmayacak şekilde yürütülen bu çalışmalar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Unutmayınız biz sahayı ne kadar sıkı tutarsak, milletimizi yalanlarıyla yanlış yönlendirmek isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır.

Genel Merkezimizle, milletvekillerimizle, bakanlarımızla çalışmalarımızı yürütecek, ilçe ilçe tüm şehirlere giderek milletimizle kucaklaşacağız. Amacımız; milletimizi seçimden sçime hatırlayanlarla aramızdaki farkı göstermektir.

Bizim için kimin ne yaptığınını, ne söylediğinin bir önemi yoktur. Biz kendi halimize bakacağız. Biz kendi işimize bakacapğız. Kendi sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmewye bakacağız. Birileri ülkenin geleceğini düşünmeyerek iki yüzlü tavırlar sergileyebilir.

"PROJELERİMİZİ MİLLETİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ"

Muhalefetin seçim önceis söyledikleri ile seçim sonrası yaptıkları arasındaki uçurumu belediyelerde gördük. Buna rağmen kendilerine ait olmayan işleri sahiplenerek gezebiliyorlar. Aynı sinsi taktiği önümüzdeki seçimlerde de yapmak istiyorlar.

Gençlerimizin de dünyayı tanıyan birikimleri, geniş ufuklarıyla bu bayat oyunu kolayca çözebileceklerini biliyroum. Milletimizin önüne yeni bir vizyonla, projelerle çıkabilen böyle bir niyete gayrete sahip tek partiyiz, tek ittifakız.

İnşallah seçim süreci ilerledikçe vizyonlarımızı ve projelerimizi daha ayrıntılı bir şekilde milletimizle paylaşacağız. Bugün ekranları başında milletimiz bizi heyecanla dinliyor. Bazı gerçekleri paylaşacağım. Seçime kadar önümüzde 8 ay var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek, verdiğimiz sözlerin yasama boyutundaki aşamalarını tamamlayarak milletimizin huzuruna çıkmayı amaçlıyoruz.

Ekim ayıyla birlikte 2023'e doğru şehir buluşmaları başlığı altında milletimizle yeni bir buluşma programı başlattık. Genel merkezimizle, milletvekillerimizle, bir yandan Ankara'daki çalışmalarımızı yürütecek, bir yandan da ilçe ilçe tüm şehirlerimize giderek milletimizle kucaklaşacağız.

"BİZİM İÇİN BU SEÇİMLERİN MOTTOSU TÜRKİYE YÜZYILI"

Görüldüğü gibi milletimize söz verdiğimiz şekilde büyük ve güçlü Türkiye'yi tuğla tuğla örüyor, emek emek yükseltiyoruz. Yılın her gününü büyük bri aşkla çalışarak geçiriyoruz. Ülkemizi geçtiğimiz 20 yılda sırlık eser ve hizmetlere kavuşturduğumuz gibi Türkiye Yüzyılı'nı da milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Bizim için bu seçimlerin mottosu Türkiye Yüzyılı...

Türkiye Yüzyılı başlığı altında geleceğe dönük bvizyonumuzun ilk şaretlerini mecliste başladı. Birileri toplanıp toplanıp duruyor ama sonuç yok.

Biraz önceki videoda da gördüğünüz gibi insanımızın hayatına dokunan icraatleri devreye alıyoruz.

"EY BAY KEMAL SENİN GİDECEK YERİN VAR MI?"

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin de açılışını yaptık. Ankara iki dev şehir hastanesine sahip olmuş oldu. Malum zat bir zamanlar SSK'nın genel müdürlüğünü yapmıştı. bu adam Ne yaptı diye sorduk. Hastalarımız kan revam içinde kalıyordu. Odalar pislikten geçilmiyordu. Hastalar ölüyor ve rehine alınıyor. SSK kurumunun hastanesinde. Ey Bay Kemal senin gidecek yerin var mı ya... Bütün umudunu ekonomideki sıkıntılara bağlayanların heveslerini kursaklarında bırakacak adımlarımızı sürdürüyoruz.

Sizlerden şu hususta vatandaşlarımızı ikna etmenizi istiyoruz.

Türkiye bir süredir çok ciddi sınamalardan geçmektedir. Bu sınamaların milletimizin hayatına yansıyana olumsuzlukları vardır. Bunları çözümü mümkünm müdür? Mümkündür. Türkiye'de bunu çözecek tek parti AK Parti, tek ittifak Cumhur İttifakı mıdır? Evet öyledir.

Milletimize bu gerçeği gösterdiğimizde sandık yolu kendiliğinden açılacaktır.

ANAYASAYI DEĞİŞTİRELİM

Eğer dürüstsen eğer samimiysen temel bir insan hakkı olan başörtü meselesini ülke gündeminden çıkarmakta samimiyse gelin çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım.

Editör: TE Bilişim