Selcan Şerifaki ÜNALAN – SON MÜHÜR / Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testleri pozitif çıkan CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu ve Tuncay Özkan evlerinde dinlenmeye devam ediyorlar.

“Koronayı ağır geçirdim...”

Sağlık durumu ile Son Mühür'e özel açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “ Benim hastalığım biraz ağır geçti. Çünkü koronavirüs ciğerlerime kadar inmiş. Yaklaşık 6 gün hastanede kaldım daha sonra tedavim evde devam etti. Ancak tekrar hastaneye gitmek durumunda kaldım. 20-25 gündür evdeyim. Karantina sürecimin sonrasında testim negatif çıktı. Ancak ciğerlerimdeki rahatsızlık biraz daha devam ediyor. Bu haftasonuna kadar dinlenmeye devam edeceğim inşallah haftabaşından itibaren sahada olmaya devam edeceğim” dedi.

Özkan'dan videolu mesaj...

27 Kasım günü Sosyal Medya üzerinden bir video paylaşan Tuncay Özkan ise sağlık durumu ile ilgili olarak “ 27 gündür Ege Üniversitesindeyim. Herşey çok daha iyi, kendim nefes alıp verebiliyorum. Covid tedavim bitti diyebilirim. Ancak hastalığın akciğerlerimde ve diğer organlarımda yarattığı bir takım sorunlar var. Onlarla ilgili tedavim 3 ay boyunca sürecek ama bende önümüzdeki haftadan itibaren hayata katılacağım, sizlerle olmaya devam edeceğim. Sağlığım şuan da gayet iyi ama Covid19'dan dolayı ölmek üzereydim. ” açıklamasında bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim