Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının, belediyeleri CHP’de olmayan ilçeler için başlattığı kardeş ilçe projesi kapsamında, Çiğli, Narlıdere ve Kemalpaşa belediye başkanları, CHP ilçe örgütleriyle birlikte Menemen, Aliağa ve Bergama’da saha çalışmalarına katılarak ziyaretlerde bulundu. İzmir’de belediyeleri CHP’de olmayan 8 ilçede, ilçe örgütlerine destek verilmesi, CHP’li belediyelerde yapılan hizmetlerin anlatılması, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirilmesi için başlatılan kardeş ilçe projesi kapsamında, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri üç ilçede sahaya indi. Çalışma kapsamında Çiğli belediye başkanı Utku Gümrükçü Bergama’da, Narlıdere belediye başkanı Ali Engin Aliağa’da ve Kemalpaşa belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’da Menemen’de ziyaretler gerçekleştirdi. Çalışmalara CHP’nin Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, Narlıdere ilçe başkanı Mesut Durgun ve Kemalpaşa ilçe başkanı Ahmet Cemil Balyeli’yle birlikte, ev sahibi ilçe başkanları, il başkan yardımcıları Özcan Durmaz ve Hüseyin Kızılkaya’yla birlikte ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.


COŞKUNER: PROJE KAPSAMINDA SAHA ÇALIŞMALARI SÜRECEK
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren CHP İzmir 2.Bölge Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sadettin Coşkuner, il başkanlığının başlattığı kardeş ilçe projesinin, belediyeleri CHP’de olmayan ilçelere moral vermek, dayanışmayı sağlamak ve imkanlar dahilinde hizmet götürmek için başlatıldığını ifade ederek “İl başkanımız Deniz Yücel’in öncülüğünde başlattığımız çalışmalarımız kapsamınsa, kardeş ilçe projesi İzmir’de tam anlamıyla karşılığını buldu. Çiğli ilçemizin kardeş ilçesi Bergama, Kemalpaşa ilçemizin kardeş ilçesi Menemen ve Aliağa ilçemizin kardeş ilçesi Narlıdere’de belediye başkanlarımız ve ilçe örgütlerimizle birlikte sahaya indik. Kurulan ekipler ilçelerin farklı sokak ve köylerinde ayrı ayrı çalışarak, İlçelerde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarımızla bir araya geldi. Halkımızın tüm ilçelerde belediye başkanlarımıza ve partimize ilgisi bizleri hem çok mutlu etti hem de ilk seçimlerde bu ilçelerde yeniden belediyeleri kazanacağımıza olan inancımızı daha da arttırdı. Kardeş ilçe projemiz kapsamında saha çalışmalarımız ve ilçe ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. 
BAŞKANLAR NE DEDİ?
CHP İzmir İl Başkanlığının Bergama, Aliağa ve Menemen ilçe başkanlıklarıyla koordineli bir şekilde düzenlediği çalışma kapsamında sahaya inen belediye başkanları da yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi; Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: CHP Bergama ve Çiğli İlçe Örgütlerimizin düzenlediği saha çalışması kapsamında İl Başkan Yardımcımız Özcan Durmaz’la birlikte Bergamalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep ve önerilerini dinledik. Ülke gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: CHP Aliağa İlçe Başkanımız Özlem Şan Oğuzhan ile yaptığımız ziyaretlerde sokağın gerçeğini, halkımızın geçim derdini bir kez daha gördük. Ülkemizin kaderini, çocuklarımızın geleceğini belirleyecek seçimleri birlikte kazanacak, Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği saha çalışması programına Kemalpaşa ilçe örgütümüzle birlikte katılım sağladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Editör: TE Bilişim