Halk TV'nin Çeşme'den canlı yayınladığı "Serhan Asker ile Görkemli Hatırlar" programının ardından, eski Çeşme Belediye Başkanı Nuri Ertan'ın WhatsApp'tan yaptığı paylaşımlara sert tepkiler devam ediyor.

Eski Belediye Başkanı Nuri Ertan'a gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Eeee Nuri abim sen halen EKOyu yerlere göklere koyma, güzellemeler yap, methiyeler düz, EKOyu çok sev kim bu EKO kimin çocuğu? Geldiği soyu sopu kökeni nedir?
Kırk yıllık ‘YANNİ’ olur mu ‘KÂNİ’ olmaz. Senin Çeşmeye yaptığın hizmetleri dağlar taşlar yollar baraj deniz biliyor. Senden sonra Çeşme CHP’lilerin oldu. Şimdi de CHPKKlıların oldu. Dünkü çocuk EKO çok mu mahir bir adamdı ki başkan oluverdi? Hayır.

Bir gün AKP’den bir gün MHP’den Mustafalarla bu işler olmuyor. Bir yerine sahip olamayan Alparslanlarla bu işler olmuyor.
Gece gündüz çalışan kemikleşmiş CHPKK ve Çeşme’yi istila etmiş PKK kolkala girmiş vaziyette. CHPKK’ya oy için kaydırmak için ikametgahlarını İzmir’den Çeşme’ye taşıyan beynamaz yazlıkçılar da tüy dikti.

İzmir Büyükşehir Başkanı mason TENEKE SOYANER olunca bundan böyle Çeşmenin işi çoook zor.

GEÇMİŞ OLSUN ÇEŞMEYE.”

Söz konusu ifadelere sert tepki gösteren CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, eski Belediye Başkanı Nuri Ertan'a çağrıda bulunarak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'ni terör örgütü PKK ile aynı sıfatta kullanmaya yeltenen hadsiz bir kişinin kim olduğunu açıklamasını istiyoruz. Ertan, bu hadsiz kişinin kimliğini açıklamazsa, kendisi de bu hadsizliğe ortak olmuş demektir. Çeşme'de 2 dönem belediye başkanı yapmış bir kişi olarak Nuri Ertan'ı, bu hadsiz kişi ile aynı safta olmadığını dileyerek, bu kişinin kimliğini açıklamaya davet ediyoruz. Ertan, bu hadsizin kimliğini açıklamazsa, üzülerek belirtiyoruz ki, kendisi hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim