Tören öncesinde, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in ev sahipliğinde Güzbel kafede düzenlenen kahvaltıya, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve eşi Huriye Serter, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer, İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, öbek çalışmalarını yapan ve aralarında belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 90 kişi katıldı.
SERTER: VATANDAŞ “BİZİ BU İKTİDARDAN KURTARIN” DİYOR
Öbek çalışmalarına katılanlara sunulan teşekkür belgelerinin ardından konuşan, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter şunları söyledi; Güzelbahçe İlçe örgütü yaptığı çalışmalarla İzmir’e ve Türkiye’ye örnek oluyor. Biz de ekonomi masası olarak bütün yurdu adım adım dolaşıyoruz. Ekonomik anlamda bu iktidarın vatandaşı açlığa ve yokluğa muhtaç ettiğini ve vatandaşın “ bizi bu iktidardan kurtarın” isyanını gittiğimiz her yerde duyuyoruz. Bu adaletsiz ve baskıcı AKP iktidarına son vermek için, tıpkı bugün teşekkür belgelerini
verdiğimiz öbek çalışmalarını yapan sizler gibi çalışıyoruz. Halktan yana olmayan, millet iradesini hiçe sayan tek adam iktidarına son verecek, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu ülkeye adaleti, refahı ve kalkınmayı getireceğiz.
YÜZER: GERÇEK KARŞILIĞINI SANDIKTA ALACAĞIZ
Törene katılanlara seslenen, CHP İzmir Birinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer de Hane ziyaretlerinin ilk turunu tamamlayarak öbek çalışmasında birinci olan Güzelbahçe İlçe örgütünü kutluyorum. Sayın ilçe başkanımıza, öbek çalışmalarına katılan tüm üyelerimize ve onlara desteğini esirgemeyen Sayın ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İl başkanlığı olarak hem saha hem öbek çalışmalarında ilçe başkanlıklarımızla tam bir uyum içindeyiz. Tüm ilçelerimizde öbek çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu çalışmaların gerçek karşılığını sandıkta alacağız dedi.


MENOKAN: BÖYLESİNE ONURLANDIRILMAK ÇOK ANLAMLI
Yüzer ’in ardından konuşan CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan’da böylesine büyük fedakarlıklarla ve tamamen gönüllülük ilkesiyle çalışan eğitmenlerimizin ve üyelerimizin böylesine bir törenle onurlandırılması çok anlamlı. Yaklaşık bir yıldır bu çalışmaları sistemli bir şekilde yapıp yüzde 90 seviyesine gelen Güzelbahçe İlçe örgütünü kutluyorum. Diğer ilçelerimizde hem eğitim hem öbek çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyorlar. Başta Güzelbahçe ilçemizde olmak üzere tüm İzmir’de fedakarca öbek çalışmalarını sürdüren üyelerimize ve onların eğitimi için büyük çaba harcayan parti eğitmenlerimize teşekkürü bir borç biliyorum  diye konuştu.
BİLGEN: ŞAHSIN İKTİDARININ GİDİŞİNİ KUTLAYACAĞIZ
Törene ev sahipliği yapan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’de, “2023 yılında hem cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü’nü hem de ucube rejimin, şahsım iktidarının gidişini kutlayacağız. 2023 çok güzel olacak; sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi; Bugün burada haklı bir gururu yaşıyoruz. İlçe örgütümle birlikte, partimizin iktidarı ve ülkemizin kurtuluşu yolunda tüm üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşımızın da büyük takdirini toplayan çalışmalarımızın semeresini alıyoruz. Güzelbahçe de sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden çalışan ve öbek çalışmalarını başarıyla yürüten tüm üyelerime ve bugün bizleri yalnız bırakmayarak aramızda olan tüm konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarımız aralıksız sürecek ve birlikte bu ülkeyi aydınlık, güzel günlere kavuşturacağız.


İNCE: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Törende son konuşmayı yaparak katılımcılara seslenen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de, kendisinin de öbek çalışmalarına zaman zaman destek olduğunu belirterek “Emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu ülke ve halkımız için ne kadar çalışsak azdır. Güzelbahçe’de yaşanan uyum ve birlikteliğimizi sürdürerek daha çok hizmetlere imza atacağız. Birlikte başaracak ve ilçemizde sağladığımız başarıyı sürekli kılacağız” dedi. Düzenlenen teşekkür belgesi töreni, belgelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Törene kısa süre önce milletvekilliği aday adaylığı için il yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fulya Alçay’da katılarak kendi, ilçe örgütünü yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilişim