Son olarak CHP ilçe Başkanı Ahmet İşler’in istifa etmesi üzerine bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı; CHP’nin ilçede hem belediyecilik hem de teşkilat olarak sınıfta kaldığını belirterek; “Menderes CHP’de 5. İlçe başkanı görevi bıraktı.  Malum; belediye başkanları da ciddi suçlamalarla açığa alındı. Yani halkın güvenip seçtiği CHP, ortada yok! Yerinde yeller esiyor. Geriye bıraktıkları ise; rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla kendi içlerinde yaşanan krizler ve kavgalar. Menderes kimin umurunda! Güveni boşa çıkarmanın ne olduğunu görmek isteyen varsa Menderes CHP’ye baksın. Neresinden bakarsanız bakın çürümüş bir tablo.” diye konuştu.
‘DAĞILMIŞ PAZAR YERLERİ’ GİBİLER…
2019 Yerel seçimlerinin ardından alanı hiç boş bırakmadıklarını söyleyen Başkan Artcı; CHP’li Başkan Mustafa Kayalar’ın göreve geldiği ilk dönemden başlayarak halkı hizmetten mahrum bırakarak tartışmalı işlere imza attığını vurguladı. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, yerel idareyi yakından takip ettiklerini, halkla bağlarını bir an dahi koparmadan mecliste de ilçenin hak ve hukukunu korumaya çalıştıklarını belirten Artcı, sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak gece gündüz sahadayız. Evlerdeyiz. Menderes’in bizden sonra yüzünün hiç gülmediğini görüyoruz. İnsanlarımız tedirgin. CHP’nin dağılmış pazar yerlerine benzeyen hali; halkımızı ciddi biçimde hayal kırıklığına uğratmış durumda. Zaten 41 ayda ortaya koydukları bir hizmet yoktu. Teşkilatları başından itibaren dikiş tutmadı. Yerel iktidar olmanın gücüyle kişisel hırslarının peşinden gidip; hem Menderes’i hem de kendi partililerini harcamaktan imtina etmediler. Başkanvekili seçimlerinde de gördük; filler tepişti, çimenler ezildi. Yüz kızartan, Menderes’in hakkını yediği iddialarla görevinden alınan ama elini ayağını belediyeden çekmeyen bir profil var karşımızda. Bu neyin hırsıdır böyle. Bunu, sadece biz değil; hemşerilerimiz de söylüyor. ‘Elim kırılsaydı da oyumu vermeseydim.’, ‘Yazıklar olsun.’ diyenlere rastlıyoruz.”
ELBETTE BİR BEDELİ OLACAK…
Bugün bir seçim olsa; Menderes’in ortada oyunu vereceği bir CHP’nin kalmadığını ifade eden AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı, şöyle konuştu; “Kendi elleriyle önce kendilerini bitirdiler ama ne yazık ki olan Menderes’e oldu. İlçemize kaybettirdiklerinin haddi hesabı yok. Çöpten, alt yapıya tüm temel hizmetlerde zafiyet gösterdiler. Bir tek eser hayata geçirmediler. Ne tarımı ne tarihi ne turizmi geliştirecek bir adım attılar!   Reklam atakları da kendilerini kurtarmaya yetmedi. Meseleler tabi ki yargıda. Hukuk ne derse o olacak. Ancak, iddialara bakıldığında vicdanların sızlamaması imkânsız.  Yarattıkları bu çürümüşlüğün bedelleri elbette her türlü ağır. Bunu ilçemiz de ödüyor. Ama, kendileri de ödeyecek. Bugün; desteğini onlara veren Mendereslilerin vicdanı yaralı. Ancak, umutları var. O umudun kaynağı da biziz. AK Parti… AK Belediyecilik. Halkımız bu farkı artık çok daha iyi görüyor. İnanıyorum ki; ilk sandıkta şaibeye değil, icraata; tutarsızlığa değil, istikrara oy verecekler. Bizler de millete hizmet aşkımızın yerelde de vücut bulacağı o güne kadar onların sesi olmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim