Bazı günler vardır senede bir kere hatırlanarak o günün değerinin unutulmamasını sağlar. Ama evlilik yıldönümü ve sevgililer günü, bana her zaman bu değerin yılda bir kere hatırlanmasının yanlış olduğunu düşündürür. Bir insan, evlendiği kişiyi yaşantısı boyunca değer vermeli onun kıymetli olduğunu ve sevdiğini her daim hediye, çiçek veya onun sevdiği şeyleri vererek göstermeli. Ana unsur ona verilen değer ve sevgidir. Ama bu bir güne bağlı kalmamalı. O zaman sevgi aylara haftalara günlere dağılmaz. Bir kerelik sevgi yalancı sevgidir.

 Özellikle sevgililer günü insanın birisine hele yeni tanıştığı ve belki de hayatının sonuna kadar sürecek evliliği yapacak bir kişiye sadece sevgililer gününde her şey yapıp bir gün sonra normal hayatına dönmesi bana biraz sahte gelmekte. Size de öyle gelmiyor mu'

Biraz da mizahi yönden bakacak olursak olaya Allah evlilik ve sevgililer gününü unutmayı hiç kimseye nasip etmesin. Eşinizin ve sevgilinizin diline düşeceğinize bence gidip de… gelmeyin. Sevgice kalın.