SMA TİP1 hastası Kaan Efe Şanal’ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için ‘Kınık Kaan Efe Gönüllüleri’nin başlattığı bağış kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Kaan Efe bebeğe nefes olmak için herkesin tek yürek olduğu bağış kampanyası artık son düzlükte.

Tedavisi için gereken 3 milyon doların yüzde 96 ‘sına ulaşılan bağış kampanyasının tamamlanmasına çok az kaldı. Kınık Kaan Efe Gönüllüleri başta olmak üzere Kınık esnafı, iş adamları ve çok sayıda hayırsever Kaan Efe bebeğin tedavisi için gerekli olan paranın kalan kısmının toplanması için adeta seferberlik başlattı. Tedavinin kalan miktarının tamamlanması için bağış toplayan ve canlı yayınlar ile yardım kampanyasına destek olan Kınık Kaan Efe Gönüllülerini hayırseverler ve iş adamları da yalnız bırakmadı. Yapılan bağışlar ile SMA TİP1 hastası Kaan Efe Şanal, kendisine umut olacak tedaviye bir adım daha yaklaştı.

Kampanyanın tamamlanmasına sadece yüzde 4 kaldı. Kınık Kaan Efe gönüllüleri bağış kampanyasının son düzlüğünde kampanyayı bitirmek için tüm hayırseverleri 28 Aralık 2022 Çarşamba yani bugün saat 22:00'daki Kaan Efe instagram canlı yayınına bekliyor. Son bağış yayını olması ümit edilen yayına kampanyaya başından bu yana çok destek olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de katılacak. Bu akşam gerçekleştirilecek canlı yayın @kaanefeyenefesol (https://www.instagram.com/kaanefeyenefesol) instagram hesabı üzerinden başlatılacak. Yapılan bağışlardan dolayı son derece mutlu olan anne Mehtap ve baba Barış Şanal ise evlatlarının bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor ve herkesi bu canlı yayına ve bağış kampanyasına destek olmaya davet ediyor.

9 aydır devam eden bağış kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde Kınık Kaan Efe Gönüllülerinden Sanatçı Fırat Tanır, SMA TİP1 Hastası Kaan Efe Şanal ve hastalıktan muzdarip olan çocuklara dikkat çekmek amacıyla özel bir şarkıya imza atmış, 18 aylık İzmirli Kaan Efe’nin tedavi masraflarına katkıda bulunup yardımları hızlandırmayı hedefleyen şarkıya bir de klip çekilmişti. Söz, müzik ve klibin çekimi için hiçbir ücret alınmadan hazırlanan şarkı, 2 Aralık’ta Circle Music ve Sony Music Türkiye desteğiyle yayınlanmış ve klibin her izlenmesinden elde edilen gelir, Kaan Efe bebeğin valilik onaylı resmi hesabına aktarılmıştı.

Klipten elde edilen gelir ile de önemli bir yol kaydedilen kampanyaya şu ana kadar Kınık Kaan Efe Gönüllüleri’nin yanı sıra Hadise, Gülşen, İlyas Salman, Alişan, Aşkın Nur Yengi, Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Işın Karaca, Niyazi Koyuncu, Müfit Can Saçıntı, Bedirhan Gökçe, Ece Erken, Buse Varol, Eylül Su Sapan, Fırat Çelik, Bahadır Tatlıöz, Koray Avcı, İsmail Türüt, Turgay Başyayla, Elif Avcı , Ece Seçkin gibi pek çok sanatçı, Oyuncu ve Sunucu Hakan Ural, Haber Spikeri Şebnem Sunar Küçük, Sunucu ve Haber Spikeri Hilal Özdemir gibi çok sayıda ünlü isim paylaşımları ile destek oldu. Sanatçıların dışında Kınık Gönüllüleri ve diğer hayırseverler Kaan Efe klibine ve kampanyaya büyük destek verdi.

Yardım kampanyasının kısa sürede tamamlanması ve Kaan Efe bebeğin sağlığına kavuşması bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim