CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'deki programının üçünçü gününde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Belediye İş Sendikası Toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP milletvekilleri de katıldı.

BİRLİKTE EL ELE VEREREK 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; ''Birleşe birleşe yaptık toplu iş sözleşmesini ama asıl şimdi birleşe birleşe mücadele dönemi başlıyor... Birlikte el ele verek çok güzel günleri hep beraber kuracağız her zaman alın terinizin yanında olacağım. Genel Başkanımıza bizimle olduğu için minnettarım.''dedi.Adından CHP lideri Sahneye çıktı.

150 TL'YE NASIL GEÇİNİLİR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; ''Asıl enerjinizi sandık önünüze geldiğinde ve bir hafta öncesinde harcamanızı istiyorum. Türkiye’nin her tarafında dernekler kurduk, sokak sokak mücadele ettik. Taşeron işçiler hala var. Örgütlenerek birlik olarak hakkınızı koruyabilirsiniz. 85 milyon insan bir avuç insana çalışıyor zorda yeni doğan bebek bile vergi veriyor.Dul yetim aylıkları yetersiz 150 liraya nasıl geçinilir. Asla hak aramak için yolumuzdan döndüremezler ne yaparlarsa yapsımlar bizden sadece isteyin. Sandıkta vicdanınızın sesini dinleyin. Bizden daha zor durumda olan insanları da düşünün. Sözleşmeniz hayırlı olsun. Darısı milyonlarca işsize dul ve yetime...'' dedi.Konuşma sonrası Belediye çalışanlarının toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Editör: TE Bilişim