İzmir’de Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu Kadın Kolları Başkanı ve geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kemalpaşa Belediye başkanı aday adayı olan Sibel Bezci uzun yıllar emek verdiği partisi CHP'den istifa etti. 
DENİZ YÜCEL KİM DİNLEMİŞ Kİ ZATEN!
Sibel Bezci kendisini istifaya götüren sürecin CHP İzmir İl yönetimindeki ‘ahbap-çavuş’ ilişkisine bağladı. İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e tepki gösteren Bezci ‘’Deniz Yücel kimi dinlemiş ki, bizi dinlesin. Parti tek adamlığa doğru gidiyor. Ön seçim yok. Üyelere sorma yok. Tuncay Özkan geçen gün açıklama yapıyor, ‘yeni bir cumhuriyet, yeni bir adalet sistemi diye’, hiç öyle şey olur mu? Biz CHP’nin Atatürkçü değerlerine sonuna kadar bağlıyız, yeni CHP diye bize sundukları kabul edilemez’’ vurgusu yaptı.
KAYIVALİDEM ÖLDÜ, ÜÇ GÜN SONRA ARADILAR
Bezci; “CHP İzmir il yönetiminin partinin üyeleriyle bağının kalmadığını düşünüyorum. Yönetimler ahbap-çavuş yönetimiyle çalıştığı için ve bende bu duruma karşı olduğum için istifa ettim. Üç gün önce kayınvalidem vefat etti. Partiden bir kişi bile aramadı. Üç gün sonra beni arayıp, hiç haberimiz olmadı diyorlar. Üyenle irtibata geçmezsen haberin olmaz tabii. 
BAŞKA PARTİYE GEÇECEK Mİ?
İstifasının ardından diğer partilerin kendisiyle irtibata geçtiğini belirten Sibel Bezci ‘’şu an için aklımda katılmak için bir parti yok teklif gelirse değerlendireceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim