Beydağ, Kiraz ve Seferihisar ilçelerinde Parti Okulu eğitmenlerince verilen eğitimler sonrasında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan, CHP’de yönetimlerde ve saha da görev yapan tüm üyelerin parti eğitimlerine katıldığını ifade ederek, şunları söyledi:
MENOKAN: BU ORDU İLE SEÇİME ÇOK DAHA GÜÇLÜ GİRİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı olarak parti içi eğitime büyük önem veren, bu eğitimlerin planlı ve disiplinli bir şekilde verilmesine özen gösteren bir çalışma sergiliyoruz. Büyük fedakarlıkla ve CHP’nin iktidarına, cumhuriyetin ikinci yüzyılında demokrasinin eğitim ordularıyla yeniden inşa edileceğine inanan parti eğitmenlerimizle birlikte, 30 ilçemizi de kapsayan planlı ve yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Verilen tüm eğitimler parti okulumuz tarafından hazırlanan mevzuata uygun ve vatandaşımızla kurulacak iletişimi daha sade ve anlaşılır hale getirecek şekilde veriliyor. Partimizi temsil edecek, verilecek oylara sahip çıkacak, sandık ve seçim güvenliği için gerekli donanıma sahip eğitim ordumuz ve üyelerimizle seçimlere çok daha güçlü gireceğiz. Tüm bunları da parti okulumuzun öncülüğünde verdiğimiz eğitimler sayesinde gerçekleştireceğiz.
EN KAPSAMLI EĞİTİM PROGRAMINA SAHİBİZ
Verilen eğitimlerin Parti Okulu tarafından belirlendiğini, eğitim planlamasının ise il ve ilçe başkanlıklarının koordinasyonuyla yapıldığını belirten CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Menokan, son eğitimlerin, Beydağ, Kiraz ve Seferihisar ilçelerinde verildiğini hatırlatarak “Kasım ayı içinde Kiraz ve Beydağ ilçelerinde İzmir 1. bölge parti okulu sorumlusu Zeynep Ferda Demirbaş tarafından verilen öbek eğitimlerini tamamladık. Aralık ayının ilk eğitimini de, Üye Temel Siyasi Eğitimi başlığı altında, parti okulu İzmir 2.Bölge Sorumlusu Arif Ertürk’ün katıldığı oturumlarla Seferihisar’da tamamladık. Parti okulumuz tarafından hazırlanan eğitim programımız, CHP tarihi, parti programı, parti tüzüğü, sosyal demokrasi, iletişim ve proje yönetimi başlıkları altında toplandı. CHP parti içi eğitimleri, siyasi partiler arasında, eğiticilerin eğitiminden yöneticilerin eğitimine, iletişim eğitiminden öbek eğitimlerine kadar en kapsamlı eğitim programıdır. Tüm ilçelerimizde eğitimlerimiz aralıksız sürecek ve özellikle sahada yer alacak her üyemiz bu eğitimleri alacak. Bu programı hayata geçirmek için büyük bir özveri ile çalışan tüm parti eğitmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim