CHP İl Başkanı Yücel haftada en az 2 saha çalışması yapılmasını, çalışmalara meclis üyelerinin de dahil edilmesini ve çalışmalarla ilgili de rapor hazırlanmasını talep etti. Başkanların ise meclis üyeleriyle ilgili “Kendilerini örgüt dışında tutuyorlar” siteminde bulundukları öğrenildi.
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partinin ikinci bölge ilçe başkanlarıyla Karşıyaka’da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ev sahibi Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın yanı sıra İkinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner de katıldı. 
CHP İl Başkanı Yücel toplantıda başkanlara önemli mesajlar verdi.

 "MECLİS ÜYELERİ DAHİL EDİLSİN"
CHP İl Başkanı, saha çalışmalarına meclis üyelerinin de dahil edilmesini istediği, ilçe başkanlarından bu konuda şikayet geldiği öğrenildi.

İlçe başkanlarının “Kendilerini örgüt dışında tutuyorlar, saha çalışmalarına katılmıyorlar” sitemi geldiği, Yücel’in de önümüzdeki günlerde meclis üyeleriyle bir toplantı yapabileceğini ifade ettiği bildirildi. 
Yücel, ilçe başkanlarından haftada en az 2 kez saha çalışması yapılmasını isterken, alan çalışmasında meclis üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kollarının da muhakkak yer alması gerektiğini söylediği, başkanlardan her saha çalışmasıyla ilgili rapor talep ettiği ifade edildi. 
Başkanlar, ilçelerde sandık örgütlenmesi ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Toplantıda sandık güvenliği de gündeme geldi.


KASIM UYARISI
Yücel’in toplantıda ilçe başkanlarına “Kasım’da erken seçim olabilir” uyarısında bulunduğu “Hazır olun” mesajı verdiği de öğrenildi. Edinilen bilgiye göre CHP İl Başkanı ayrıca 17-18 Haziran'da İzmir'de mesai yapacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı hakkında da bilgilendirmede bulundu. 

Editör: TE Bilişim